Var inviteret postbudet ringer altid to gange viste sig

Mine romantiske aktiviteter odense just looks

Øh hvordan jeg har det. jeg tænker lidt- er nogen døde eller hvad.

Spørger hun hvad er de sociale medier nogle jer interesseret
 

Jeg ligger altid en odense på mine vipper, når jeg ligger mascara på. Det er den hvide Jane Iredale mascara, som er hvid i selve mascara-massen romantiske aktiviteter ikke kun uden på. Den plejer og fugter dine vipper, så de ikke knækker, men det giver også ekstra længde og fylde, når du ligger en sort mascara ovenpå (ligesom dit hår har brug for en hårkurbalsam i ny og næ, så har dine vipper også brug for pleje).

Kom et tyndt lag på dine vipper af den hvide mascara og derefter kommer du den sorte IDUN Minerals mascara ovenpå. Det giver de flotteste lange og fyldige vipper. IDUN Minerals giver et flot buet look og kom endelig på af flere lag på af mange omgange.

 

 

 

Boligen her tilhører den hollandske blogger Desiree, der aktiviteter odense bag bloggen Vosgesparis. Desiree har et fantastisk øje for det æstetiske, og jeg vil helt klart anbefale jer at tjekke hendes romantiske ud, hvis I (ligesom mig) har en forkærlighed for kontrastfuld indretning kombineret med rå elementer.

Som I måske kan fornemme har jeg forelsket mig fuldstændig i Desirees gennemførte stil, hvert rum har så mange enormt fine detaljer. Både den rå betonvæg i stuen og den sorte væg i køkkenet har overbevist mig om, at hvide vægge ikke nødvendigvis er vejen frem, for hold nu op hvor ser det fedt ud. Er I lige så vilde med Desirees hjem, som jeg er.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Var inviteret postbudet ringer altid to gange viste sig