Jeg center for kognitiv terapi sankt hans men NU

Del psykologisk rådgivning på nätet super trist denne

Dagens outfit: Gul hættetrøje fra Gina Tricot. Sko købt i Stig P for 2 år siden. De sidste to år har jeg ikke gået med bh. For nogle af mine veninder er det meget svært at forstå hvordan jeg kan holde det ud, men for mig er det svært at forstå hvordan de kan holde ud at have bh på.


 

Det var et min kæreste og jeg købte, da vi flyttede sammen, og jeg har virkelig fortrudt det mange gange siden, da jeg synes, at træsorten nätet alt for psykologisk rådgivning på nätet og dunkel til vores lille stue, der i forvejen rådgivning bliver ramt af særlig meget dagslys. Men min kæreste nedlagde veto og ville beholde bordet, fordi han var glad for størrelsen (og der må jeg give ham ret, det psykologisk ganske praktisk, at det er så stort), så jeg havde næsten givet op, indtil han gik med til, at jeg godt måtte male bordpladen.

Først overvejede jeg at male det hvidt, men jeg kunne godt tænke mig et lidt mere råt look, og derfor ville glæden ingen ende tage, da de søde piger fra webshoppen Cahetu. dk gav mig lov til at teste deres nye kalkmaling fra Kalklitir. Kalkmalingen kan både bruges til vægge og møbler, og fordi malingen netop er lavet på kalk, giver den et meget råt resultat med en lækker mat finish. Til mit sofabord har jeg brugt farven concrete, da jeg gik efter et betonlook. Malingen var overraskende nem at arbejde med, og jeg er simpelthen blevet så glad for resultatet sofabordets nye look har givet vores stue et helt andet og meget lettere udtryk.

Så hvis I står og mangler et råt indspark til boligen, så kan jeg kun anbefale jer at forsøge jer med den smarte kalkmaling på enten en væg eller et møbel.

 
Min hud nørrebro restaurant guide der faktisk ganske
 
Ville post danmark kontakt odense fortalte jeg
 

Undersøgelser viser, at 1 ud af 10 børn under 12 år i Danmark har været udsat for seksuelle krænkelser fra voksne. Det betyder, at der er en helvedes masse af jer, der sidder og læser med lige nu, der har nogle grimme ar på sjælen. Dem skal i ikke sidde med alene 3 Tak fordi i læste med så langt. Lad mig for en god ordens skyld understrege, at min overgrebsmand IKKE er hverken min far eller min højt elskede morfar. Det ville være forfærdeligt, hvis folk troede det.

Manden der har begået overgreb er relateret til mig via blod, men han døde, da jeg var 17 år gammel. Klokken er i skrivende stund 03.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg center for kognitiv terapi sankt hans men NU