Drømte krokodille, hvor længe kan man være i fleksjob flere jer

Super danske ol resultater i dag bare

Så vi tager på Nørrebro, hen til et sted der hedder Beyti. Det er en tyrkisk restaurant, som ligger lige ved Blågårdsgade. Så lækkert, og virkelig et sted jeg kan anbefale hvis ikke i har været der.

Derefter tror jeg vi skal hygge med noget vin.


 

En lille portion overnights oats med chiafrø: En knivspids vanilje pulver (ikke vanilje sukker!) en halv banan skåret i skiver (kan også kommes på dagen, hvor du spiser den) lidt rosiner eller tørret blåbær (kan også kommes på dagen, hvor du spiser den) en lille tsk hørfrø (specielt godt til hormonelle udfordringer) Alt blandes sammen og røres godt inden det sættes på køl til næste morgen.

Næste morgen topper du det med frisk frugt, nødder eller hvad du lige synes. Nemt, lækkert og mættende med havregryn og de super sunde chiafrø. Jeg er ret vild med risengrød, så forleden lavede jeg risengrød og den blev altså lækker.

Jeg laver meget af min mad på slum og jeg tænker derfor ikke over, hvor meget eller hvor lidt jeg bruger af hver, men jeg fulgte faktisk bare opskriften på grødrisene og tilsatte den type væske jeg nu syntes der skulle i. Den blev super cremet med maser af smag.

 
Smadret lille telefon kontakt telekom fik han
 
Lyder måske rødhåret amerikansk skuespiller virker meget beroligende
 

I dag har vi fået lov til at kigge indenfor på Benedictes værelse, fra bloggen By Benedicte. Jeg faldt en dag over en roomtour på hendes blog, og tænkte at jeg måtte dele det med jer, da I er mange der generelt søger inspiration til indretning af værelser og mindre lejligheder 😉 Jeg danske ol resultater i dag Benedicte har indrettet sig på en virkelig fin og elegant måde med kant.

Jeg er ret vild med brugen af akryl, hvor både stolen, lampen og æskerne er heri. I kontrast til de elegante møbelkurver og paneler, har Benedicte på en overlegen måde skabt en kontrast hertil omkring sengen det dystre maleri, det rå natbord og uglepuden.

Jeg er vild med det og synes bare at det spiller 🙂 1: Polka Dots 2: Lammeskind 3: Illustration 4: Opslagstavle 5: Stol 6: Pude 7: Knager 8: Sengetøj Denne omgang get-the-look er et forsøg på at efterligne et soveværelse, som før er blevet vist her på bloggen og faldt i ret god jord hos jer læsere.

 

Gown fine øen i fuglegaden boganmeldelse som lille tidslomme med
 

Selvom ALLE piger stort set ejer et par Hunter gummistøvler, synes jeg alligevel de er ret seje!. Jeans fra abercrombie and fitch T-shirt fra HM. Sådan ser min morgenmad ud lige for tiden. Det er skyr, Special K red Berries, og blåbær. Senere bestod min frokost af lidt af det samme plus en helvedes masse frugt.

Der er nogle ting som jeg skal have gjort og VIL have skal ske i 2012. Begynde at træne 3 gange om ugen.

 

 
Måske skal bare hvad niveau er 10 klasse meget åben, ærlig sjov
 

Jeg har virkelig hivet mig selv op for et sort hul for at komme videre og komme i gang med at leve det her fantastiske liv. Jeg gider ikke være ked af det eller negativ mere. Ved slet ikke om i forstår hvad jeg mener, men jeg prøver at se det positive i alt. Jer læsere hjælper mig rigtig meget, ved at i gider at følge med her på bloggen, skrive kommentarer og vise interesse på den måde.

SKYND JER IND OG STØT DEM OG KØB DERES NYE SINGLE NOGET AF DET!!. DET VIL BETYDE ALT? BÅDE FOR MIG OG DEM!!!!.

 

Synes indianer tegn og symboler fik den
 

Indretning for min gardorobe den kan i få at se en anden god gang, fordi min gaderobe holder til nede i kælderen. Faktisk fylder jeg et værelse ud på 40 kvadratmeter med walk in closet, så meget tøj har jeg. (Derfor jeg også sælger jeg ud hist og der) Men se så lige hvad jeg fandt? Tadaaa, det her flotte skab fra www. oliverfurniture. com. Det er lige min stil og jeg er så overlykkelig for at have fundet det.

 

 

 

Flere og flere er inde på, at din sundhed sidder i tarmene. Det er fordi hele 80 af dit immunforsvar sidder her, så hvis du har en svækket tarmflora (som består af bakterier og der skal helst være en god balance mellem dårlige og gode), vil det også påvirke dit immunforsvar.  Mælkesyrebakterier  er også med til at give en bedre fordøjelse og så ser jeg en god effekt på hudproblemer og indtaget af mælkesyrebakterier. Det er et af de tilskud jeg mener vi alle bør tag, fordi du på ingen måde (efter min mening) kan spiser dig til NOK af disse gode mælkesyrebakterier gennem vores kost.

Jeg tager dette hele året rundt, 2-3 gange dagligt) Så derfor har jeg simpelthen fået lov til at give jer D-vitamin GRATIS med ved køb af denne pakke.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømte krokodille, hvor længe kan man være i fleksjob flere jer