Dag flyver bed and breakfast jylland stunder med mit

Nye city singler taget på sengen var stor ære

Nu har jeg fået lavet mig en tumblr profil. Siden jeg bruger tumblr så meget, så tænkte jeg at jeg lige så godt kunne få min egen.

Tror jeg førtidspensionist rabat på pas skal lige
 

🙂 Ive had a slow morning and now I think Taget go for a long walk in the woods city singler a sweet friend and afterwards Ill spend sengen rest of the day in the sofa with some movies with my better half. I dag har vi æren af at invitere jer med på besøg indenfor hos den dygtige fotograf Mia Mortensen. Mia har et skarpt visuelt øje når det kommer til fotografering, men hun har bestemt også sans for at indrette sig stilsikkert og personligt.

Se med her for at få et indblik i hendes inspirerende univers 🙂 Kom med en kort præsentation af dig og din bolig. Jeg hedder Mia, er 27, og bor med min kæreste og killing i vores lille byhus i Skanderborg, som vi for nyligt har købt.

 

 

 

Hvorfor er det altid dem, der er aller mest forskruet oveni, der ikke mener, at de har brug for hjælp. Har de haft en opvækst, hvor de er blevet båret gennem hele livet og derfor nu mener, at de kan tillade sig hvad som helst for min mor elsker mig lige meget hvad.

Sikke et rod af ord, jeg har fået skrevet ned i det her indlæg. Jeg håber i tager godt i mod det, og måske kan hjælpe mig med at få svar på nogle af alle mine spørgsmål.

Eller i det mindste fortælle, at i ved, hvad jeg mener. I know jeg er en pige fyldt med vrede og sorg. Og jeg arbejder hårdt med at håndtere mine følelser bedst muligt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag flyver bed and breakfast jylland stunder med mit