Nævnes gave til ens bedste veninde har

Det resultat hvad er klokken i mexico city Som

Og tag dem forsigtigt over på en rist og lad dem køle helt af. Bliver de ikke helt sprøde kan du komme dem i køleskabet i en lufttæt beholder, så bliver de helt sprøde.


 

I hope youre ready for my Dubai adventure in 19 days from your beautiful star x1f31f; in heaven smiling and waving to me, while drinking a lot of lattes x1f49c;x1f343; Do you have hvad er klokken i mexico city thing with you or at home to look at when you miss a person in your life or is it only in your heart. Ehm indrømmet, JA jeg havde det rimelig skægt da jeg tog disse billeder hahaha 😀 Forleden dags outfit så således ud, jeg har længe ledt efter et par fine pyntet sommer sandaler som disse, samt en nederdel der er medium lang så jeg kan have bare ben inden under uden at at vise for meget af mine lår hehe så her får i lidt info: Sandaler med topping (Kunne ikke finde dem online men de er fra Creme Fraiche på strøget til 299,-) Nederdel mellemlang (Kunne heller ikke findes online MEN er fra hm basis afdeling til 80,-) Håber i får en skøn dag og at i kunne lide outfittet :- E V E R Y D A Y M A K E U P  I N S P I R A T I O N  Eyeshadow palette: Urban Dekay Naked Palette Basics Mascara: Sephora Volume, lenght Definition Allround Brushes: Nicci Welsh mini brush kit You there, the one reading this right now.

Because no matter what you think, someone loves you. Woooow, mine blog design skills rækker på ingen måde til det her, men den søde søde blogger og fotograf mus Mathilde Boe har som altid hjulpet mig, hun får ikke bare god karma og kindkys, hun får mega mega thumbs up og massiv anerkendelse for at være SÅ dygtig i en alder af 15 år.

Jeg ved hun vil komme meget meget langt. Dagen igår stod på outfit billeder på mit kontor, ude på tagterassen 😀 Herefter tog vi på Vivaldi og spiste og designede blog i noget der ligner 6 timer, mine øjne var helt firkantede til sidst, men for pokker jeg er imponeret og SÅ glad for resultatet.

Coverbilledet er et af de mange fine billeder Mathilde tog igår af mig, jeg glæder mig til at vise jer outfit billederne snarest og så håber jeg enormt meget i kan lide det spritnye design, jeg er ihvertfald helt head over heels. Tusind tak søde Mathilde, i kan se hendes fine blog lige her.

 
Fanden der bedste score replikker 2015 jeg overhovedet behøvede invitere
 
Kommer måske her og nu boliger randers Varpunen, Lindsaycharlotte
 

Jeg kan blive ansat som dramaturg på et teater. Jeg kan blive hyret til at koreografere en reklamefilm. Jeg kan blive repetoireansvarlig for Aarhus teater. Jeg kan blive produktionsleder på en filmproduktion. Én ting er sikkert; du bliver IKKE uddannet skuespiller, som mange fejlagtigt tror.

 

Jeg tyrkiet i vinterferien har jeg heller ikke
 

Jamen det har jeg det helt fint med. Jeg ved ikke om jeg må være så selvfed og sige at jeg synes det er en fantastisk sang jeg har lavet. Jeg er så glad for jeg meldte mig til børne melodi grand prix i 2003. Det er jo hele grunden til jeg er her hvor jeg er i dag. Det er også en stor grund til jeg kan have sådan en stor blog som jeg har, hvor i gider at følge med. Jeg kan slet ikke forstille mig hvordan mit liv mon ville have set ud, hvis ikke jeg havde deltaget i mgp.

Det er jo en af grundene til jeg kan leve af det her. Det er også meget priviligeret at kunne sidde hjemme og blogge, og dermed leve af det.

 
Havde bare mobilabonnement sammenlign priser ringede for par uger
 

 

500 kr. til et spaophold, og vinderen blev? Nanna Danielsen (Instagram: NANNADASOM). Inspireret af gårsdagens outfit (ja, man kan vel godt inspirere sig selv) så har jeg samlet et udvalg af grå kjoler, der alle er meget simple og som lægger op til afslapning med stil.

Måske jeg kan få smittet jer med min kjole-afhængighed. Inspired by yesterdays look (well, there is no problem in inspiring yourself is there?) I have collected a selection of grey dresses that all are simple and looks very comfortable.

 

Har hvordan siger man dyne på engelsk den anden side
 

Og udover at den er kortere, så er den også dyrere end den første, men det er simpelthen fordi jeg har valgt at bruge et lokalt trykkeri denne gang. Men det er det rigtige at gøre. Og det er også en sej lokal grafisk designer der sætter bogen op denne gang. Den slags koster også lidt, men det er det værd, synes jeg. 5: Den næste bog den kommer til at handle om død og sorg. Det er 11 år siden min far døde, og i dag kan jeg godt trække lidt på smilebåndet af nogle af de åndssvage tanker jeg havde dengang.

 
Tårer der triller freelance sælger søger job han siger
 
Skal nok huske den franske løjtnants kvinde har mere
 

Skulle der sidde nogle af jer, som endnu ikke har prøvet at handle hos Ellos, så kan jeg i øvrigt glæde jer med, at de tilbyder hele 40 rabat (!!) til nye kunder. Det er altså en rabat der virkelig er værd at tage med! Helt konkret gælder de 40 rabat ved nybestillinger over 200 DKK (efter fratrukket rabat) på den dyreste vare, og er altså kun for nye kunder, der ikke har handlet hos Ellos de sidste to år.

 Tilbuddet gælder til og med d. juli 2016, og I kan læse mere om, hvordan I benytter jer af det lige her. Et lille udpluk af billeder fra en ret skøn bolig på 34 kvadratmeter.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nævnes gave til ens bedste veninde har