Kommer der fastelavnskostumer til kvinder This

Kan man et eksempel på et essay den sammenhæng har

Så ender du faktisk med at være meget sundere end du lige troede. Og fordi den du troede var langt sundere måske er super fanatisk og aldrig spiser sukker, gluten, og træner hver dag skal du bare vide at det ikke nødvendigvis betyder at den person ER sundere. Husk at du aldrig ved hvad der ligger bag andres historie, og andres grunde til at gøre som de gør. Det er ihvertfald ikke mit job at dømme så længe folk gør det de har det godt med I meet people often, who looooves the thought about being healthy.

Var sikker fakta ledige stillinger fandt også
 

Ingen mener at du er uegnet som mor. Alle med svær angst tror, de er ved at blive skøre. Man mister kontrol over krop og sind. Derfor frygter man også hvad hjerne eller krop kunne finde på. Du er blevet bedre til at takle farmand. Du er blevet bedre til at rumme utilregneligheden.

 

 

 

SeHør bladet lavede simpelthen sådan et godt interview med mig for 7 mdr siden ca. Er så taknemmelig for at fortælle min historie. Jeg vil være den der med kærlighed hjælper dig med at opnå dine drømme. Og huske dig på at dine drømme helt sikkert er vigtigere end dine undskyldninger. Life isnt about finding yourself, its about creating yourself.

Pga mine følgere har jeg fundet ud af hvad jeg vil med resten af mit liv. Så er jeg ankommet til Aarhus hvor jeg skal være en forlænget weekend. Idag var der workshop med Bloggers Delight på restaurant Köd og senere skal vi i byen på Hornsleth.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kommer der fastelavnskostumer til kvinder This