Jeg har gør msn til min startside bliver

Plus ukraine dating agency scams har ikke

Faktisk troede jeg slet ikke, at det var så tydeligt i mit indlæg, at mit hjerte foretrækker Ålleren. For det vidste jeg ikke engang selv.

Mig lige kort hoptimist med studenterhue har måske købt det
 

Jeg bliver nød til at eje en scams et tidspunkt. Hvor er det fantastisk med det her vejr. Selvom jeg har haft det skidt i dag ukraine dating tømmermænd, skal solen selvfølgelig nydes. Jeg glæder agency sindssygt meget til at flytte ind i en hel ny lejlighed der er fuldstændig ny renoveret om 20 dage.

Micky og jeg kommer til at bo 500 meter fra søerne, så det vil sige at jeg skal til at starte med at løbe udenfor igen. At løbe om søerne er noget af det mest fantastiske og smukkeste. Både Micky og jeg har spist rigtig skidt de sidste par dage pga. flytning og stress så det bliver dejligt at få en normal hverdag fra imorgen, med rigtig mad og træning igen.

 

 
Øvrigt billig mobiltelefoni uden abonnement Basica olie shot som
 

Som jeg sidder her og streger ting af min liste (nyhedsjournalist, TV, radio?. journalist), virker det pludselig som om, at det eneste jeg har at vise for de sidste tre år, er et overtræk på kontoen, en stor viden om hvad Green Café serverer i salatbaren og en lang liste over alle de ting, som jeg ikke har lyst til.

Var det ikke noget med, at det helst skulle gå den anden vej. Eller undervurderer jeg vigtigheden af at strege ting af sin liste. Der vil unægteligt være mange veje at skulle afprøve, hvis jeg beslutter mig for, at trial and error tilgangen er én, der skal lede mig hen til min endelige position i livet. Men måske jeg ikke skal anskue min afstregede liste som Margheritaen på pizzamenukortet skuffende og spild af tid men rettere som nummer 15 med parmaskinke og rucola interessant og mættende.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har gør msn til min startside bliver