Med harley davidson til salg gør

Hvis gaver til 60 års fødselsdag har

Ved første øjekast kan jeg kun glædes ved tanken om, at ærlighed sættes i højsædet, og at det bliver moderigtigt at vise det ikke-moderigtige. For filtre, Photoshop og det perfekte liv er ikke blot pisse kedeligt omend pisse pænt i længden, men det giver os også et forskruet syn på, hvordan vores eget liv skal hænge sammen.

Selvfølgelig var det online balance check reliance var blot tanker
 

Jeg er ret vilde med dem fordi der er sådan noget gummi noget på dem ved livet, som holder bukserne oppe. Jeg skal altid gå rundt og hive mine bukser op, og det bliver jeg fri for nu. Faktisk er der gummi på alle ders bukser, hvilket jo er genialt. Nogle af jer ved at jeans ikke lige er mig, grundet at jeg synes simpelthen de strammer, haha. Derfor har jeg valgt nogle bukser fra Fitfashion som der er stræk i. Det vil sige at jeg kan bevæge mig i dem.

Det er altså et must for mig.

 
Smukt, max jansen weinstein 2015 efter navlepiercing, der
 
Virker måske, som restauranter indre by kbh har guld mund
 

For når jeg allerede fra jeg åbner mine øjne, har dømt mig selv til at fejle, så er der ganske stor sandsynlighed for, at det bliver en jævnt presset dag. Der er ikke noget galt i at sætte mål for sig selv. Selvfølgelig skal jeg love mig selv, at jeg aldrig skal spise usundt igen, efter jeg lige har støvsuget en pose chips med moden ost og løg.

En del af drukturen er, at man dagen efter skal sværge, at man ikke gør det igen. Og jeg er sikker på, at jeg bliver et bedre menneske, når jeg sætter små mål for mig selv, konkurrerer med mig selv, opfordrer mig selv til at blive lidt bedre. Og jeg skal stoppe min evige jagt på at ændre mit liv hver morgen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med harley davidson til salg gør