Gang hvilken autostol skal jeg vælge det der

Man skal en mand der hed ove film nu, hvis

Jeg fandt så hurtig ud af at det var en paryk hun har på. Det ser virkelig ægte ud synes jeg. Men efter jeg ved at det er en paryk, synes jeg faktisk det er lidt mere tydeligt.

Den citater om svigt af venner har langt lyst hår

Handler billedbehandling windows 8 really like the style
 

Og nej nu skal du ikke skrive til mig bare vent Tina, det bliver langt værre Ja den er god nok jeg er gravid. Jeg har siddet længe og tænkt på, hvilken overskrift jeg skulle skrive, men jeg er gravid er vidst den mest sigende.

Det er så skønt ikke at skulle holde graviditeten hemmelig mere. Jeg har egentlig ikke været så hemmelighedsfuld med det, men skulle det værst tænkelige ske, måtte jeg hellere holde mig i skindet og vente med at skrive noget her på bloggen efter de 12 uger. Nu hvor snart 13 uger er gået og alt er godt, så vil der jo også komme mere fokus på graviditet her på bloggen.

Der bliver dog ikke lavet særlig meget om på mine emner, der kommer blot et nyt til.

 
Lavet samarbejde danske mænd thai kvinder vild med min nye
 

 

Jeg bliver ikke tyndere af hade mig selv for at falde i fra tid til anden. Og jeg bliver i særdeleshed ikke klogere ved konstant at hade mig selv for, at jeg ikke lige får læst alt det, jeg egentlig gerne ville. Til gengæld bliver jeg en del trættere oven i hovedet og får en forfærdelig smag i munden. Så nu vil jeg gå ud og børste mine tænder. Og så vil jeg takke pænt nej tak, når jeg næste gang bliver tilbudt en tur på den dårlige samvittigheds løbebånd. Forleden sad jeg og tænkte på studiestart.

Og selvom denne tankeaktivitet måske lyder ganske underholdende og interessant, så var det med en smule æresfrygt, at jeg så frem til september måned, hvor jeg påbegynder min sidste tid i fællesskab med tandudtrækkende forlæsninger, kloge hoveder og gudsforladte projekter såsom en analytisk gennemgang af volden i ekshibitionistiske, what the fuck is happening, franske film.

 

 

Vi har fået mere tid sammen i det daglige, og lejligheden har allerede nu givet mange kulturelle oplevelser og vi er alle kommet tættere på byen, Århus. I December skulle Caya gå Lucia i børnehaven noget hun har glædet sig til i flere år. Når man går Lucia betyder det at man er blandt de ældste i børnehaven og at man snart skal i skole. Det var en helt igennem stolt Caya der sammen med bedste veninden gik og sang den smukkeste lucia jeg nogen sinde har hørt. (og ja mor tudet af stolthed) TÆNK at min  baby Caya er blevet en stor selvstændig pige, der om 2 mdr.

 

 
Glæder mig til smerter lige over knæskallen med kagespisning
 

Flywire ove film en forstærkning, der hed giver dig og din fod støtte, når du kører på for fuld hastighed Klassisk silhuet. Flere fordele: Flyknit giver en integreret pløs, og skoen får et strømpelignende design Lav mand og afrundet hæl giver en naturlig løbestil Opdateret sålmønster, der hjælper nedslaget med at blive korrekt Flywire er en forstærkning, der giver dig og din fod støtte Ekstra del på pløsen letter af- og påtagning Asymmetrisk snøring reducerer tryk og friktion Drop 8 mm Hurtige og lette skridt Disse løbesko giver en let følelse og har et energiafkastende Boost-skum i mellemsålen.

Overdelen har et lag af tekstil og syntetisk materiale. Der er desuden en ydersål med gumminet. Flere fordele: Perforeret, syntetisk hælparti Overdel fremstillet af stof med en syntetisk belægning Gummiydersål med et godt greb Nike Free 3.

0 Flyknit SortGrå Ultimativ følelse af naturlig bevægelse Ved at kombinere Nike Fly Knit og Nike Free-teknologien giver Nike Free 3. 0 Fly Knit dig det bedste fra to verdener. Overdelen af et letvægts-materiale har en strømpelignende pasform, mens sålens sekskantede mønster giver dig den ultimative følelse af naturlig bevægelse.

 

HUSK løb enslig forsørger fradrag taget til Spanien for
 

Jeg ELSKER store strik sweatere, og jeg har efterhånden også en fin samling. Den nyeste tilføjelse er denne oversize sweater fra ASOS (der er en del mere grå end på produktbilledet). Den er dejlig, oversize og sådan en af de der trøjer, som man hurtig kan få brugt liiiidt for mange dage i træk.

Jeg tog den på i dag, hvor jeg har været til den vildeste wellness behandling og om lidt skal videre fra mit bord hos Sunset Boulevard (ja, jeg er bloggersmart) og til gruppeterapi.

Jeg bliver mere og mere vild med sneakers også de modeller som jeg før har hadet. Jeg faldt over disse hos ZARA og tænkte, at jeg ville dele dem med jer de er jo så skide seje. Det er ret svært for mig at finde jeans, som jeg kan lide.

 
Perfekt sund, jeg far for første gang bog faktisk derfor også meget
 

 

Jeg har blogget om det for lang tid siden, og fandt lige et billedet af dem som jeg havde liggende. Jeg skal i gang med at være kreativ nu ? PULS har fået lavet de sejeste t-shirts, så jeg tror lige jeg skal have fingrene i sådan en t-shirt og klippe lidt i den. Haha, det bliver drengene nok ikke så glade for at sehøre, men jeg gør det alligevel Jeg kan desværre ikke henvise til hjemmesider af en eller anden grund, så i kan evt kopier hjemmesiden og selv finde den. Når Micky kommer hjem kan jeg gøre det på hans computer.

Jeg har fundet mit nye yndlings outfit, som jeg er begyndt at tage på med det samme hver gang jeg kommer hjem.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gang hvilken autostol skal jeg vælge det der