Har vinde forsamlingshus menu ELSKER, SOM

Jeg kampen om anerkendelse axel honneth smuk, der

Pat og Vorte flås ud over kraven på den lidt for stramme trøje, og ved at RIVE det slatne bryst hen til babys hylende mund, forsøger man forgæves at amme sin lille bebselure. Den regnbuefarvede yndlingsrangle er ikke længere interessant.

Giraffen, bideringen og bamsen er efter 5 minutters leg blevet røvkedelige og er nu endt nede bag ved bildøren, hvor man ikke længere kan nå det. I et sidste forsøg for at opnå en tilfreds og aktiveret baby, får ungen både mandens høretelefoner, dine baktusse-belagte nøgler OG din endnu klammere mobiltelefon, der spiller beroligende musik, kastet i hovede, bare for at få lidt ro.

Som udgangs punkt fødselsdagsgave til kæresten kvinde hvis tilfældigvis har Louis
 

5) og ro så længe du orker med en puls på mellem 160-180. Al begyndelse er svær, men jo flere ture du tar, jo mere kommer du til at holde af den forbandet ro maskine tro mig :O) Lige for øjeblikket træner jeg HVER morgen.

Morgen træning har altid fungeret super godt for mig. Jeg træner 3 dages kombineret cardio og styrke, herefter en dag med ren cardio, 3 dage med styrke, en cardio. Mine cardio dage er forskellige og kan være løb, cykling, crosstrainer eller løbebånd, men altid en kombination af Liss og Hiit. Det bedste ved morgentræning eller i hvert fald noget af det bedste, er den appetit man opbygger.

 

 

 

Dens høje indhold af E-vitamin beskytter hudens cellemembraner, så den bevarer elasticiteten, der gør huden spændstig. Effektiv fugtighedsbevarende virkning, der nærer huden og forebygger udtørring og ældning. Jeg har ligget ude i solen hele dagen, og det resulterede i at jeg blev pænt solbrændt. OG jeg havde ikke liiiige tænkt på at bruge solcreme, hvilket i sig selv jo virkelig er dumt.

Så nu skal jeg ikke lave andet end at smøger mig ind i aloe vera hele aftenen. Jeg tager til Horsens i aften, hvor jeg tager hjem til Jytte og hendes familie for at være indtil i morgen aften, hvor Jytte og jeg sammen tager tilbage til kbh.

Bliver nok en smule varmt og mærkeligt at træne med jakke og taske.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har vinde forsamlingshus menu ELSKER, SOM