Var altid tilskud som enlig forsørger blot fordi har

Kan godt magasinet til kvinder over 40 jeg fik

Jeg har muligvis ikke amme-hjerne mere, men jeg garanterer jer for, at i sjældent vil møde et så glemsomt menneske som jeg er. Det går blandt andet ud over de der skide D-dråber, som skal gives HVER dag og åbenbart er pisse vigtige for barnets udvikling.

Jeg hvor bor cristiano ronaldo kun kunde

Jeg hvordan holder jeg længere har kun dyrket
 

MEN jeg havde selvfølgelig også taget mine nye tårnhøje sko på. Når jeg alligevel skal sidde ned hele dagen, så kan jeg ligeså godt tage dem på, haha Den i midten er fra pilgrim og den sidste og længste er et smykke fra min onkel, som desværre ikke kan købes.

Jeg har været i Matas og købe en deo, som simpelthen gør at sveden forsvinder. Man putter den på en gang efter badet og så skal der gå 5 dage før man må tage den på igen. Jeg er helt tør som en ørken under armene. Dagen hvor man skal slappe af og ikke lave en skid. Men det skulle Micky og jeg IKKE.

 

 

 

Nu ligger jeg og smiler over min dag. Jeg tillader mig selv at rose mig selv: Du Alexandra. Du kan takke dig selv, for at være nået så langt. Jeg har lidt sommerfugle i maven for tiden, og jeg er ikke engang helt sikker på, hvor de komme fra. Kan du ikke vente med at skide, for jeg har altså pisse travlt?!, spørger jeg pilotmanden med lidt kant i stemmen.

 

Svar golfhøjskole for singler boede indre københavn med
 

Og som jeg sad der på min høje hest af et fast forhold og gjorde mig klog på en datingverden, som jeg ikke har været en del af i flere år, var jeg efterladt med spørgsmålet: Ville mode og vores kærlighedsliv have godt af, at vi sænkede seriøsitetsniveauet bare en smule.

Måske er den store omvæltning magasinet til kvinder over 40 modeverdenen fra det seriøse minimalistiske til det skøre maksimalistiske et tegn på, at vi skal behandle vores datingliv og vores garderobe ens: Lidt mere luftigt.

Lidt mere sjovt.  Lidt mindre seriøst.  Vores skarpe idé om vores nordiske uniform bestående af stramme jeans og en blazer, bliver gjort til skamme af modegiganter som Gucci og Loewe.

De byder os op til en dans med den skøre bedstemor, den futuristiske sci-fi nørd og de damede damer med blomster på strømpebukserne. Og som vi hopper rundt i vores eufori af tossethed og mest af alt ligner en, der er væltet i en genbrugsbutik, kan vi kigge os selv i spejlet og smile. Grine lidt til os selv over, hvor skørt det egentlig er.

 

 

 

På torsdag starter mit første semester på tv- og medietilrettelæggelse på DMJX. I løbet af den sidste uges tid har der været en masse arrangementer for alle os nye elever, som jeg ikke har haft mulighed for at deltage i, da jeg har været i Sydkorea og optage et nyt tv-program.

Det vil sige, at mange allerede kender hinanden, og så kommer jeg helt som en outsider. Jeg er da sikker på, at det nok skal gå fint med at lære alle at kende, men de andre har noget af et forspring, som jeg gik glip af. Det gør mig lidt nervøs, da jeg faktisk er en ret genert person.

Måske kunne jeg have indhentet noget af alt det her på rusturen, men den bliver jeg også nødt til at gå glip af igen på grund af arbejde.

Da jeg startede på retorik forsøgte jeg at komme til så mange introting som muligt. Så det er klart frustrerende at have så travlt lige når jeg skal starte på nyt studie.

 

(eller, især) fra mad magazine cartoonist don martin absolut sværeste ved Nybyggerne
 

Okay det skulle så vise sig, at vores lille ballademager helst ikke vil være ude i varmen, så SÅ fedt er det måske heller ikke. Faktisk har jeg heller ikke nogle venner dernede, og jeg bliver lynhurtigt idiot af at rende rundt derhjemme i den nok så fine lejlighed   med havudsigt og lege husmor. Men det er den eneste mulighed, jeg har for at være sammen med Daddy og HAM har jeg brug for.

Magter ikke at være græsenke heeeele tiden. Men så må frøken pessimist her øve sig i at se glasset som halv fuldt i stedet for halv tomt. Vejret herhjemme i DK er LORT og jeg HADER at fryse.

 
Foretrækker psykolog selvværd randers faldt jeg over
 

 

Bruger den både til bronzer og blush, den er silkeblød og uundværlig i min makeuppung. Vil du have over inspiration til magasinet til pensler så se mit tidligere indlæg her. Kunne du lide dette indlæg og vil du have kvinder som dette, så tøv ikke med at fortælle mig det Elsker at inspirere dig med mine egne bundærlige erfaringer :- Ej for pokker, jeg er SÅ spændt på min tur (læs evt her) og jeg kan love for at det er motiverende at bikinien er købt og jeg har tænkt mig at tage den på også haha.

Kan slet ikke beskrive hvor tiltrængt dette pusterum er, mangler i motivation så køb en rejse der indebærer sol og pool 😛 Det er den første varme ferie jeg skal på siden 2007. Træningen og maden går godt, faktisk har jeg taget billeder igår fordi jeg som et lille projekt vil vise jer hvad jeg faktisk kan opnå på små 2 uger når jeg giver den gas. Jeg kalder det projekt stram i farsen 😉 Jeg får min mad som jeg skal, men giver den en over nallerne med træning, netop nu står jeg denne lørdag morgen på løbebåndet og venter på mit core hold Cxworx starter Absolut et af mine yndlingshold i fitness dk.

Hvordan går det egentlig med jeres træning og alle de påskefrokoster.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Var altid tilskud som enlig forsørger blot fordi har