Tror sjove spørgsmål til veninder her

Skulle lige minimums rådighedsbeløb på kontanthjælp bliver helt

Derfor kommer vi ikke ud og så tur hver eneste dag, men kører i stedet nogle gange om ugen til stranden, hundeskove, osv. Kiki får dog jævnligt en aftentur alene. Nogle privilegier må der jo være ved at være den ældste.

Har været fire bryllupper og en begravelse fik god til
 

(tror jeg nok) Prøver jo at følge med!!. Synes hun er enorm smuk og har en fantastisk flot krop med nogle vild flotte former. Hendes krop må næsten være min drømmekrop. Så det er bare i gang med at træne. Hun ligger de vildeste billeder op i de smukkeste omgivelser, med de smukkeste bikinier på. Jeg mener nu også hun har et bikini firma.

 
Jeg dykke bedste kalorietæller app der lige
 

 

Beløbet er meget forskelligt alt efter, hvor lang tid optagelserne finder sted. Det afhænger af, hvor lang tid man er med under optagelserne. Der er mange forskellige forhold, der gør sig gældende. Vi går aldrig ud med samlede priser på, hvad det er, vi giver for det ene eller det andet.

Amalie Szigethy fik, ifølge hende selv, ikke penge for at være med i ?Paradise Hotel. Jeg fik ikke nogle penge for at være med i Paradise Hotel. Det er der ikke nogle af deltagerne, der gør.

 

 

Hendes første digtsamling sælges i København, og når hun ikke tegner nøgne kvinder og mærkværdige figurer, arbejder hun på et nyt projekt, der håber at forene blogging med kunst.

Jeg personligt har aldrig forstået mig på kunstens verden. Der var vist noget med nogle åkander og en blå periode. Jeg ved dog, at ligesom med alt andet hun rører ved, så er hendes poesi gennemsyret af ærlighed, personlighed og en lille bid af hende selv.

En person, der har kæmpet med en hård opvækst. Med at finde en hylde at placere sig selv på.

 

 

 

Her er et bud på min frokost Idag, man kan nemlig sagtens være sund på farten og det bliver nemmere og nemmere heldigvis. For bare minimums rådighedsbeløb på kontanthjælp år siden var der slet ikke det samme udvalg af salater og renere ting men alt mad var stort set stadig pakket ind i fedt og dej 😀 som stadig er mums haha. Men men det kan sagtens lade sig gøre med hurtige løsninger og Idag blev det til en salat med æg, rejer, råkost, ærter og majs samt min yndlings danskvand fra Aauador.

Det hele købte jeg i Føtex og det blev 32,- det er ikke galt for frokost vil jeg sige. Tak til min skønne følger som stoppede mig og sagde Hej på fisketorvet mens jeg spiste, hun spurgte om vi kunne tage et billede sammen og selvfølgelig kunne vi det.

Jeg nyder at gøre en forskel og jeg nyder endnu mere at i kan lide det jeg gør.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tror sjove spørgsmål til veninder her