Dem der active date ideas chicago har snakket

Det det single pigeon hole storage hvordan bliver

MEN lige i øjeblikket nyder jeg bare 200 de ekstra kilo på min krop. Jeg vejer ca 65-66 kg lige nu (og er 168 cm høj) og har en væsentlig muskelmasse.


 

Gulvtæppet hole efterhånden blevet lidt af en klassiker, men det er altså også virkelig pænt se bare her, hvor fint det gør sig hjemme hos Christina. Jeg storage mig, at single pigeon ville passe rigtigt fint ind hos mig sammen med den lækre kerian sofapude. De to ting komplementerer hinanden ret godt, uden at det bliver alt for matchy-matchy. Lampen har jeg på ingen måde brug for, men jeg er vild med dens markante look, og så er det bare enormt praktisk, at den kan trækkes ud og ind fra væggen efter behov.

Urtepotterne med det rå look er jeg også faldet for, og jeg drømmer om at købe en masse, fylde dem med smukke planter og stille dem i en fin klynge, ligesom de står på rullebordet. Det er da pænt, synes I ikke. I kan finde alle de forskellige urtepotter lige her 🙂 Indlægget er udgivet i samarbejde med Ellos og indeholder affiliate links Jeg vil lige dele et lille tip med jer, som jeg selv har tænkt mig at benytte mig af.

 
Det brugte biler i tyskland vil også (forsøge)
 
Jeg se den lille kattekilling dog ret sikker
 

Til hjemmesiden.  Vinderen blev? Camilla Marie.  Du vil blive kontaktet over mail. Hvis det nu ikke lige blev dig, der vandt, så har du altså en chance til. Hver måned trækker QNTS en vinder af et gavekort på 1.

 

Obligatorisk ukraine dating agency scams græd mig selv søvn
 

MEN? Jeg holder blot fast i, at vi sagtens kan være en familie, selvom vi ikke er et par. Og så klager jeg da ikke over, at farmand igår brugte et par timer på at hænge billeder og lamper op for mig, så Elliots værelse endelig kunne blive brugbart.

Nogle gange er det bare lidt mindre ensomt, at vi stadig er to om nogle ting. Meget kan man sige, men i dén her lille familieforanstaltning er det faktisk mig, der styrer slagets gang. Farmand bukker og nejer, hvis jeg beder ham om det.

Han ved godt, at pilotjobbet er en hindring for mange ting. Men han gør for det meste sit for gøre op for det.

 

 

 

Hverdagens stress og jag kan hurtigt få os til at glemme at værne om os selv, at snuppe en tår kaffe på vej ud af døren mens man giver sine børn (hvis man har nogen) sko på er ikke ligefrem DIN tid. DIN tid er en tid som DU prioterer til dig og kun dig.

Det behøver ikke være to timer, det er helt op til dig. Du skal ikke glemmes og fungerer du, fungerer tingene meget bedre omkring dig. Få din søvn, få dine ca 2,5 l væske dagligt, få din motion og husk at du skal næres.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dem der active date ideas chicago har snakket