Trænger til møns museum empiregården øver øver øver

Konstant rejse klassiske bøger til børn spiste

Så har jeg overset den ved en fejl. Jeg håber meget i kan bruge mine svar til noget. Ellers er i selvfølgelig meget velkommen til at skrive til mig igen.

Billederne har intet med overstående at gøre, men synes de er så fine, så dem ville jeg dele med jer.


 

Husk forresten at deltage i konkurrencen om klassiske smukke Samsung Galaxy Alpah. Børn SUITED UP WITH NOWHERE Til GO Jeg er muligvis blevet body snatchet af et yderst harmonisk og balanceret rumvæsen, der tror på, at der er en mening med det hele Det var nogenlunde ordlyden af afslagsmailen, jeg modtog i går. En bittersød dag, hvor jeg skiftevis var fuld af glæde grundet det faktum, at jeg havde afleveret min bachelor og fuld af øvhed over, at jeg ikke var en bøger de der succeshistorier, der får det første job, de søger, efter de er færdige med studiet.

Da jeg først var kommet mig over den skuffelse, jeg oplevede, fordi jeg åbenbart er blevet tildelt det yderst nederen indianernavn ansøger og ikke flyvende ulv eller ild elgen, som jeg ellers havde håbet på, satte jeg mig ned for at tygge lidt på afslaget til det job, jeg i flere uger har omtalt som mit drømmejob. Proppede skiftevis burgere og pizza ned i svælget på mig selv, mens jeg producerede selvynkende tekster om det svære liv som røvforkælet tøs i det moderne samfund.

Tog jeg en selfie og akkompagnerede det med en kryptisk tekst på Instagram, a la: As Gandhi said, life is just so hard, but you need to keep putting on your makeup and kicking ass. Til jer der kender migs mulige overraskelse, var det en ganske anden tilstand, jeg fandt mig selv i. For de første tanker, der ramte mig, var ikke: Hvor er nummeret til dagpengekontoret og kan jeg mon betale husleje med denne kaninpels.

 
Cant impossible the perfekte valentins gaver ene veninde
 

 

Og så elsker jeg ligeledes italiensk mad, min mutti og godt TV, som er de tre elementer, jeg skal bruge min lørdag på. Jeg kan ikke forklare, hvor meget jeg glæder mig. Outfitbilleder, vindrikning, skuldergrædning og generel hyldning: Girls are awesome Forleden kom Marie forbi kontoret og tog ovenstående billeder fordi som de to senmoderne kvinder vi er, kan vi selvfølgelig ikke tilbringe tid sammen, uden at dokumentere det ogeller vores outfits.

Udover at levere en solid mulighed for at hygge med min bedsteveninde samt spise chokolademandler i arbejdstiden, betød hendes selskab også en mulighed for at reflektere over vores forhold.

En refleksion, der fortsatte, som vi sad over fritter og vin på PS bar i går. For imellem snak om mænd, friture, outfits og hvor fantastisk det ville være at arbejde sammen hver eneste dag, kunne jeg ikke lade være med at dvæle ved, hvor glad jeg er ved at have en kvinde som hende i mit liv.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trænger til møns museum empiregården øver øver øver