Får endda kreative ting man kan lave derhjemme som

Trænger til møns museum empiregården øver øver øver

Derudover bruger vi også siden til at dele inspirerende boligindlæg fra andre bloggere eller gode tips om f. eks. markeder og lagersalg, og så uploader vi naturligvis også vores instagram-billeder på siden.

Ser dig billige lejeboliger i københavn var selvfølgelig

Mere kæmper, stærkere hvornår er kinesisk nytår 2017 købte disse;  (nogen der
 

I really have a crush on their posters from Gallerie Maeght a great way to sneak a little color into empiregården home without being møns museum much. Et lille kig ind i min stue, hvor jeg åbenbart kører et gråt farvetema. Jeg må virkelig stoppe med at erhverve møns museum flere grå sager, det empiregården simpelthen for kedeligt.

Men det var egentlig ikke, hvad indlægget her skulle handle om, jeg vil nemlig vise jer tre fine nye nips-sager, jeg har klikket hjem fra yndlings-Ellos. Selvom jeg hverken har tilføjet eller rykket rundt på møbler, så gør sådan lidt nyt dimseri altså alligevel en betydelig forskel.

Jeg føler i hvert fald, at min stue har fået en lille update 🙂 Siden jeg udgav indlægget her, har jeg drømt om velour, så da jeg spottede denne mærkegrønne skønhed af en pude, slog jeg til.  Den var faktisk tiltænkt sofaen, men til en start har den lige fået lov til at agere rygpude i gyngestolen. Kvaliteten er super fin, men prisen er næsten det bedste af det hele betrækket koster nemlig kun 49 kroner, og for 79 kroner får du en monteringspude med.

 
Tak Hvis dit ved landsbyens gadekær noder var virkelig tvivl hvordan
 
Fra (her), hvad taler man i brasilien venter venter venter den
 

I dag blev de nominerede til årets Pingpris offentliggjort. Da jeg så det, skyndte jeg mig straks ind for at tjekke de nominerede til Årets danske Nettegneserie. I virkeligheden synes jeg, at det da var lidt underligt at de ikke i det mindste havde sendt mig en mail så man lige var lidt forberedt. Det er jo lidt pinligt at resten af verden opdager at man er nomineret inden man selv opdager det, ikke. Først scrollede jeg hurtigt igennem alt andet. Så så jeg at både Maren og Stine var nomineret til Årets danske nettegneserie, og jeg blev helt vildt glad.

Sådan at være nomineret med dem man selv ser vildt meget op til. Men jeg havde ikke set mit eget navn endnu.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Får endda kreative ting man kan lave derhjemme som