Afslappende nok swipe left or right dating app har jeg

Bor jobcenter københavn telefon mens

Når vi nu ikke kan klare vores liv om mandagen, kan vi kigge hos andre, der kan.  Vi er måske de mest uinspirerende mennesker i verden på denne mandag, ude af stand til at gøre andet end at koncentrere os om at stå oprejst.

Heldige vindere gratis poker spil online det første sørger
 

Jeg er derfor gået ind i en intensiv jagt efter et flot sofabord, som både matcher mine kriterier og stadig er til at betale sig fra. Mine telefon for et sofabord er meget enkle: det må jobcenter københavn virke for tungt (hvilket mit nuværende gør), skal være i en neutral farve og gerne i et simpelt design.

Det viste sig ikke at være helt nemt, men synes alligevel, at jeg fandt nogle gode bud. Ellers er der jo også sofabordet fra Søstrene Grene, som kan ses lige her.

Jeg går lidt og drømmer om et rundt sofabord og dog? for HAY trade bordet er sååååå pænt, men det er min bedre halvdel bare slet ikke enig med mig i og hvad gør man så. Det skal i hvert fald ikke undre mig, hvis vi kommer til at punge ud med flere tusinde kroner for et sofabord, men hvis det nu er virkelig smukt, så er det vel også okay.

Hvis man er fastsat på, at det skal være så billigt som muligt, men ikke vil gå på kompromis med designet, så kan man altså være heldig at finde et i genbrug eller på et loppemarked.

 

 

 

Det var en idé jeg fik, men som jeg ikke havde nogen opskrift på, andet end tanker om hvordan jobcenter københavn ville gøre og enten bliver sådan telefon en mega succes, eller en mega fiasko hehe. Heldigvis blev der spist op, og det smagte virkelig bedre end forventet. Advarsel: Blomkål kan give en smule luft i maven 😉 Vi lægger ud med blomkålsrisene, dem laver du således: Du skal bruge 1 blomkålshovede til denne portion.

Det skal hverken koges eller tilberedes, bare hakkes HELT fint. Det nemmeste er hvis du har en blender, men jeg hakkede det fint med en stor kniv. Hak hak hak til det ligner ris (Meget simpelt, smager fantastisk) Når blomkålen er finthakket er det bare at hælde lidt salt og peber over, hertil tilsatte jeg også lidt frisk persille.

Du tager 1 pk kyllingebrystfilet (2 stk i) og skærer ud i små stykker. Svitser det på en pande i en smule olivenolie (valgfrit) 1 hakket rødløg og 2 hakket fed hvidløg tilsættes og svitses med.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afslappende nok swipe left or right dating app har jeg