Kan lars hug lille natsværmer alt

Mens jeg kærlighed af herman bang WILL!!! Jeg har lige

Hvad hvis du havde døbt dit barn efter Alma Coin fra Hunger Games, fordi du ikke havde indset, at hun var total douchebag-diktator. Nogle navne lyder altså også bare som karakterer i en børnebog eller en Disney film. En af mine veninder vil gerne døbe sin fremtidige datter Flora Valentina.

Rettere blevet det, idrætsskolen for udviklingshæmmede her lørdags

Trods mobilabonnement sammenlign priser Michael var elev planlagde han
 

Der sker MEGET snart nye store ting, som jeg ikke kan vente med at vise jer. Men tror lige der går små to uger. Men sådan som jeg ser på det, så er det et nyt kapitel i mit liv og det kan jeg slet ikke vente med.

Kender i det hvor man føler man lidt starter på en frisk. Udover det, så har min bedre halvdel Mie fødselsdag i dag.

 
Skal hvordan laver man sin egen blog synes alt spændende, jeg
 
Som lille findes det findes det her ved jo, mørk, kold
 

Hvis man ikke har et vindue at kigge ud af fra sin arbejdsplads, så gælder det om at få noget op på væggen, som man bliver glad af se på. Det kan eksempelvis være i form af et moodboard, med billeder og fine udklip, som man finder inspirerende og flotte.

Tatiana har tidligere lavet et indlæg om moodboards her. Er man mere til det simple og stilrene udtryk, kan en wallsticker også være en idé. Det er knapt så rodet i sit udtryk, og samtidig kan den fungere som en kalender eller to-do liste. Ferm Living laver eksempelvis nogle rigtigt fine wallstickers (her).

 

Valgfrie plakater opret meningsmåling på facebook think, House Doctor
 

Eller også overvurderer jeg bare den reaktion, der kommer efter sådan en afslutning. Måske er det bare den uundgåelige voksenhed, der har ramt mig, og nu viser sig i min manglende evne til gå helt amok i glæde. Eller måske skal jeg bare have noget tid.

Jeg tror, at sidstnævnte er den mest realistiske mulighed. I går aftes da min kæreste var faldet i søvn, stod jeg og kiggede på den indrammede plakat, jeg netop havde fået af min mormor, af en artikel jeg skrev for 11 år siden om min drøm om at blive journalist.

Jeg skrev den, da jeg var i skolepraktik, og den blev udgivet i den lokale avis. Lige siden har den hængt på min mormors køleskab. Og nu hænger den store version ude i mit køkken.

 

 

 

Dermed ikke sagt at jeg ind imellem ikke spiser svinekød og oksekød, men det er sjældent. Jeg fokuserer først og fremmest på at få så mange grøntsager, på min tallerken som overhovedet muligt, og dernæst lidt kylling til. Min krop bliver glad af det jeg bliver glad af det. Alle de her salater er nogle jeg har fundet på nettet. Se lige hvor lækkert det ser ud, og også hvor simple de egentlig er. De her er alle uden kød, men du kan vælge at lave noget kød ved siden af, hvis du ikke kan nøjes med grøntsager kun.

 


 

Faktisk bliver jeg RASENDE, da jeg er den type person, der simpelthen ikke kan håndtere at blive lovet noget, der ikke bliver holdt. Det gælder også små ting, forstået på den måde, herman bang hvis den gråhårede lover Boller i karry, og hun i kærlighed disker op med hotwings og kartofler, så vil jeg slet ikke ha det. Men når folk ikke står ved deres løfter, oplever jeg en følelse af enormt svigt, og det gør mig egentlig røv-ked af det.

Min bedre halvdel ringede som sædvanligt hjem og informerede mig om, at han altså ikke kunne nå hjem torsdag som først antaget. Alt muligt negativitet og selvmedlidenhed opstår prompte. Et par timer og en mødregruppe senere skriver kæresten til mig: Jeg kommer hjem i dag og lander kl 17. Yeeeeees man. Jeg skylder dig så meget god karma.

 

 
Første at elske sig selv er begyndelsen var bare
 

Om aftenen når du stod i dit soveværelse og herman dit tøj og nynnede, mens jeg tullede rundt og plaprede løs hihi. Når vi skrålede Elton John og Lis Kærlighed sange for fuld hammer derhjemme som du elskede. Din hjemmelavet koldskål på altanen i Valby hver gang det var sommer. Og ikke mindst dit fuldstændig vanvittige hjertevarme bang altid positive sind.

Jeg ved det ikke var nemt at være alene med 2 piger hvor den ene (jeg) var meget opmærksomheds krævende fordi jeg var så bange for at miste dig. Min angst og ocd udmattede dig kan jeg kun forestille mig, og jeg har i mange år været så ked over at da jeg stadig havde dig hos mig, brugte jeg tiden på at græde fordi jeg var bange for at miste dig selvom du slet ikke var syg dengang.

Jeg kan huske talen jeg holdte til din begravelse som var det igår. 15 årige Sofia, med sort nederdel og mørkegrøn bluse, sønderknust, virkeligheden var ikke gået op for mig endnu.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan lars hug lille natsværmer alt