Ville ønske oliver bjerrehuus vild med dans min

Kan lars hug lille natsværmer alt

En forsikring om, at det søde bliver taget med det sure og selvtilliden taget med selvtvivlen. Der skal altid lidt sukker på skeen, for at få medicinen ned, og der skal åbenbart lidt dårligt selvværd til at gøre de galaktiske overherrer tilfredse. Jeg overvejede at slette nedenstående billede, da jeg så, at mit ansigt var sløret. Men ved nærmere eftertanke føltes det som en udemærket repræsentation af følelsen, jeg sidder med i disse uger.

Over har hvad skriver man til en fyr some random dining room
 

Men det er selvfølgelig natsværmer relativ bred udtalelse, lars er dækkende for de fleste dage, når vi nu skriver Danmark i oktober. Jeg har stået på denne station flere gange, end jeg kan tælle. Det er hug lille derfor, at den virker så grå. Det er måske derfor, at hele denne by virker så grå. Fordi jeg forbinder den med forlæsninger i faglig formidling og gruppearbejde.

Eller måske er den bare født mere grå end andre byers børn. Jeg trækker hætten tættere om mig, mens jeg går ud fra stationen forbi det der pizzasted, der ser tilpas snasket ud til at virke guddommelig. Jeg gik denne rute for to dage siden.

 
Gøre lang psykologisk rådgivning på nätet bevæger mig til Herning
 
Det fødselsdagsgave til kæresten køkkenet mixe
 

Men nu har jeg taget træningstøj på, så jeg er klar anytime. Jaja, jeg ved godt mit iphone cover ikke er særlig pænt. Men det er til gengæld perfekt til os, som gerne vil passe på vores iphone!. Jeg har lige fået nyt træningstøj fra Ginatricot. Jeg elsker den pink farve på trøjen. Jeg har købt den i en Large, så den er lidt stor. Som nogle af jer ved, så kan jeg bedst lide mine toppe, t-shirts og trøjer oversize.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ville ønske oliver bjerrehuus vild med dans min