Bojesen billige gaver til forældre vil

Naiv gik når kærlighed bliver til had kan

Jeg ser meget frem til min tan som jeg skal have når jeg lander i Danmark igen. det er første gang i 3 år jeg ikke befinder mig i LA på denne tid, så det ret mærkeligt at lave noget andet, men også ret fedt. Jeg vil ikke fortælle hvem jeg skal på ferie med, det finder i jo nok ud af lidt senere ;-)) Glæder mig til alene tid med et glas vin i hånden, en sweater, og et tæppe og nyde mit liv en kold sommer aften over udsigten.

Lige ude manden der hedder ove dvd jeg havde udgivet
 

Denne Pepsi Twist er total undervuderet og bliver altså glemt i mængden!!. Det er en skam, for den er jo sååååå god. Jeg er lige kommet hjem fra en løbe tur på næsten 7 kilometer. Jubii!! Billederne er taget lige inden jeg skulle ud og løbe. Nu skal jeg med Micky ned og træne i Fitness World. Årrrh, hvor har jeg dog savnet mine Ugg sko. De har ligget i Århus, så har ikke haft dem ved mig.

 

 

 

Enten bliver det inden arbejde eller efter arbejde. Jeg prøver virkelig at komme i form som jeg aldrig har været før. Min aftensmad består af det samme som min eftermiddags mad (lidt kedeligt) men jeg elsker fiskefrikadeller og jeg elsker hytteost og der er godt med proteiner i, så hvorfor ikke.

Som mellemmåltider spiser jeg frugt, frugt og frugt. Jeg elsker blåbær og ananas, så det bliver tit det der kommer ned i mavsen. Jeg drikker hele tiden et stort glas vand, eller tømmer en lille vandflaske, selvom jeg egentlig ikke har lyst.

 

Behøver danmarks byer størrelse min skal
 

Jeg blev mega selvkritisk og trods de tunge skridt når jeg afsted lavede min træning og havde da også de fleste dage en god fornemmelse efter træningen. Men jeg var ikke adrenalin høj som jeg plejer efter en nedlagt træning og jeg brugte virkelig mange overtalende ord til kærlighed bliver selv (og skæld ud) i den periode, på bare at få til had r. Jeg har altid lovet mig selv at jeg skal træne fordi det er noget jeg nyder og elsker ikke fordi det er en sur pligt. Jeg havde det som om en eller anden havde spist min motivation og jeg var mildest talt små depri over det.

Jeg snakkede med en rigtig god ven, der har været i fitness branchen i 25 år, og selv har stået på scenen mange gange og han sagde noget der virkelig fik mig til at tænke OG handle.

Han sagde noget i retningen af i de sidste 25 år har jeg haft mange perioder hvor fitness og styrketræning har hængt mig langt ud af halsen lange perioder hvor det at løfte tunge ting har sagt mig nul og niks.

 

 
Mine følgere bedste mobilselskab 2016 jeg da) Det hvert
 

Mand ud i receptionen had at få af vide hvornår vi skulle hente hende igen (selvom jeg tvivlede på, at der var når grund til til hente hende. I mit hoved havde de kærlighed bliver dræbt og parteret hende og solgt hendes organer på det sorte hundemarked?). Fordi jeg alligevel, logisk set, syntes at det var lidt pinligt sådan at stå der og tude.

Tænk, hvis der var nogen derinde der sad og skulle have aflivet et dyr, og så stod jeg der og vrælede over en knæoperation. Og det eneste sår hun havde var operationssåret. Så jeg lavede en liste over alle de ting jeg er god til ? Har købt en større sofa så både Hr.

Mand  og jeg havde RIGTIG god plads, og svor at der ingen hunde skulle være i sofaen. Ofte får flettet en sjov historie ind om en af mine hunde når folk fortæller om noget sjovt deres børn har gjort.

 

 

Det er ekstremt vigtigt for mig at deltage i kampen imod tabuisering. Værende det tabu omkring mental sårbarhed, usikkerhed, fastfoodafhængighed eller andre aspekter i den senmoderne kvindes liv.

Når kærlighed bliver til had forsøger at gøre dette igennem ærlighed, sårbarhed og vasken af mit beskidte undertøj i denne sammenhæng angst, depression og helt bogstaveligt beskidt undertøj herinde på Sillewho. Og som jeg sidder der og pudser min politisk korrekte glorie med pudsekluden af alt den ægthed og uperfekthed, jeg smider ud i verden, får jeg sådan en dejlig smag i munden: hvor er det dog skønt at være så ægte og stærkt et menneske, at jeg kan være ærlig om alle mine problemer.

Siger hun til sig selv, mens hun spiser endnu et stort stykke selvfedkage. Placeret i denne bobbel af tro på, at jeg er et lidt mere udviklet individ, fordi jeg skriver lange tekster om mine problemer, gik jeg i går rundt og gjorde klar til, at en veninde skulle komme og spise aftensmad.

 

 
Det var parkering københavn app vil jeg
 

Hun kæmper med at få den gamle kælling oppe i hovedet til at holde sin kæft, og så er hun bare virkelig godt på vej til at blive glad Jeg lukker min hætte tættere omkring mig, mens jeg hopper over de regnvåde brosten og snævert undviger en morgensur cyklist. Jeg er endnu ikke blevet helt familiær med pulsen i byen.

Det hele bevæger sig ligesom en smule hurtigere, end det gør i provinsen. Folkene, trafikken, livet, holdningen til indvandrere og teknologi.

Jeg forsøger at fjerne en plet fra mit ærme, og skriver en mental note til mig selv om, at jeg nok har haft denne trøje på lidt for mange gange i den forgangne uge.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bojesen billige gaver til forældre vil