Knew anything institut for mentalisering kører derfor

Kan han opskrift på brændende kærlighed sidder jeg ude

De har et behov for at beskytte de svageste i samfundet. Jeg er super ked af at der er gået 5 dage siden jeg sidst lavede et indlæg her på mit website. Jeg har været igennem nogen personlige problemer der har gjort jeg er blevet forhindret i mine indlæg- jeg ved jeg skal være bedre til at skelne mellem privat liv og det offenlige, nogen gange har jeg det desværre med at lade det gå ud over mig selv. HÅBER I STADIG vil blive ved med at følge min blog og mit liv.

Syntes hvilket lån skal man vælge nok kan regne
 

Trainingday. dk at holde jer opdateret i stedet. Jeg opdatere min insta: nulde_metteedlund hele tiden men der er selvfølgelig tidspunkter hvor jeg liiiiiige skal noget andet.

Lige nu sidder jeg i en luksus seng med stængerne oppe på hotel Scandic, og har indtaget morgenmaden der i dagens anledning bød på kulhydrater. Om et par timer skal jeg mødes med Team Fisker og første lag farve skal på kroppen.

Kl 14 starter indvejningen og her efter står den på hygge og afslapning på hotellet med min skat 3 Mickey.

 

 

 

Så skulle jeg ligge i 50 minutter med bandagerne og mudderet på? ? mens jeg lå der på briksen og tænkte over hele projektet, så kom jeg til at tænke på, at når hun nu ikke havde løsnet målbåndet da hun målte mig inden behandlingen, så kunne det jo være, at hun bare gjorde det modsatte efter behandlingen altså strammede det helt vildt, for at få det til at se ud som om at jeg havde tabt helt vildt mange centimeter.

?så jeg var igen lidt mistroisk da jeg skulle måles igen efter behandlingen. Men hun strammede slet ikke målbåndet ind overhovedet. Nogle af stederne var der kun røget sådan 0,2 eller ingen centimeter, men andre steder var der røget virkelig mange. Man kan faktisk sige, at ud af de 9 steder jeg blev målt, der tabte jeg ca.

 

Set spisesteder københavn city lille indlæg morgenmad
 

Eks. Henkogt Hverdag, der nu både er blevet en af mine yndlingsblogs, men også, sammen med et par andre fine tegnedamer, sådan en slags ven som man kan dele alle de tegneglæder og sorger med, og det er jo fantastisk.

Så nu får I her en ordentlig omgang af mine yndlingsblogs. Fyldt med rare mennesker der tegner ogeller skriver. Det er lidt en blandet landhandel opdagede jeg, da jeg sad og skruede indlægget sammen.

Vi starter med dem som jeg stort set tjekker hver dag: Emily Salomon Det er den første blog jeg sådan rigtigt begyndte at følge, og jeg tjekker den hver dag.

 

 

 

Begge hans håndled var skåret over, og i ryggen havde han et utal af knivstik. Sidste billede jeg så, var af manden, der lå i en af politiets ladvogne.

De var ankommet efter de lokale var færdige med deres job, og kørte manden væk. Now you dont have to be affraid anymore, Ali, siger den lokale mand til mig og griner stolt.

Jeg blev RASENDE og KED AF DET. Havde de tortureret og dræbt den stakkels mand, der få dage forinden havde begået et uskyldigt røveri. Ja, for mig var det ganske traumatisk.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knew anything institut for mentalisering kører derfor