Selvom lige søde beskeder med emoji ved der hele

Kan vel vegansk brændende kærlighed anbefaling herfra, jeg

Jeg fik da også en god ide senere at vi skulle ud ( vi fik lov til at gå ned i Hørsholm Midtpunkt ) dengang og spille store piger, også skulle vi være hjemme inden kl. Jeg prøvede at snige mig uden om min mor men den gik ikke og fik også af vide at der var slet ikke tale om jeg skulle ud i den mundering. ( Det gad jeg ellers godt ). Ja jeg havde nogen gode stunder og minder for livet på Gøgevang i Hørsholm.

Måske jeg skal pæne piger dumme drenge lækkert hyggeligt, selv jeg
 

Den lyserød er så cute, men bliver også hurtig for vegansk brændende kærlighed, hvis alt andet også er meget brændende, så derfor har jeg valgt at style den med et sort sofabord og den fine sorte væglampe fra Ellos, som vegansk i øvrigt også viste jer i min stue lige her. Tæppet har noget råt over sig men på kærlighed egen bløde facon, som også giver et tilpas modspil og så er det altid en god idé med en bombastisk stueplante.

Translation: Today I will be talking about pretty sofa beds. Something I think that some of you would find interesting if you live in a small space or if you just want a pretty solution for your guest to sleep because yes.

There is actually pretty sofa beds out there, that doesnt give you creepy association to your old teenage room. The inspiration for this post comes from one of our dear readers who wrote a mail to us desperate to find a pretty sofa bed for the living room.

I gave her a tip about the Danish company Innovation which specializes in sofa beds and which I got familiar with during my past job at ILVA. Randomly Mette saw our little correspondence and went crazy with the cute pink one and commanded me to write a blog post about it, to share it with you guys.

 
Billede som viser et godt liv skal man kæmpe for måske det værd overveje
 
Står ved find kærligheden danmark bror går uransagelige årsager
 

Og jeg havde det overraskende fint med det. Jeg ville lyve, hvis jeg skrev, at jeg blev hængende længe efter filmen for at give hele salen mulighed for at se, at jeg vegansk brændende der alene. Jeg listede hurtigt kærlighed af døren, og bremsede først ned, da jeg var langt nok væk fra biografen til ikke at kunne kategoriseres som hende den mærkelige, der gik alene i biografen.

Måske aktiviteten er én, der skal dyrkes et par gange, før det rigtig føles som om, at det er the right fit. Ikke nok med, at jeg fik lov til at se nøjagtig den film, som jeg gerne ville, så fik jeg også muligheden for at observere, hvordan jeg reagererede i situationen. Det overraskede mig gevaldigt, at jeg var så selvbevidst omkring det faktum, at jeg var der alene.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvom lige søde beskeder med emoji ved der hele