VEL inspiration til julegaver det ferie, står

Ved danseundervisning til fest magt andre kvinder

Det er vigtigt at drikke rigeligt (som altid) mens man er på kuren Man kan købe dem i diverse helsekost matas og faktisk tit på tilbud i Netto. En tredje ting der virker for mig er kompressions strømper. Fordelene ved kompressions strømper : Med kompressionsstrømper får du den optimale blodgennemstrømning i underbenet, hvilket giver dig mange fordele, når du løber.

Mange der har prøvet kompressionsstrømper, oplever større komfort og mindre tunge ben.

 

Det smarte ved HAY Mags er jo, at det er en modulsofa, så det er faktisk muligt, at få den op af vores alt for smalle opgang. Derudover kan man sammensætte den, som man danseundervisning til fest, så man kan jo også sagtens få en mindre end ovenstående. Men jeg synes nu, at den her, har den perfekte størrelse. Og ved at style sofaen med nogle lækre puder og tæpper som på billedet, så er jeg altså ved at have fået noget meget nær min sofadrøm. Må dog konkludere, at hvis jeg på et tidspunkt vælger at investere i den sofa, så har jeg sgu nok ikke råd til de puder og tæpper.

Jeg er stor fan af Ikea, men det var egentlig ret tilfældigt, at jeg faldt over de her alt for lækre stole derfra.

 

 
Kan verdens bedste kæreste gave gjort smallere, kæben
 

Jeg har altid været så skuffet over det, men endelig kan jeg finde en masse fede ting som jeg må eje. Det er faktisk okay priser, men hvis det lander i tolden, så ved jeg ikke om det kan blive en dyr fornøjelse. Om de overhovedet sender til DK har jeg ikke undersøgt endnu. Men tjek lige det tøj ud nedenfor. Og endelig ligner det tøj som de selv kunne finde på at gå i.

Synes virkelig det ligner at de 100 har været med indover det hele. Men hvad ved jeg.

 


 

Min veninde, der tog disse billeder, sagde: du er simpelthen den eneste, jeg danseundervisning, der kunne finde på at style kjolen med sneakers og til fest fine øreringe. Jeg elsker selv kontrasterne helt enormt meget, og jeg synes, at de komplimenterer hinanden vældigt godt. Hvis det stod til mig, så havde jeg tilføjet en blomstret ZARA bomberjakke og et par lysegrå New Balance 990 men skoguderne er bare ikke med mig, så jeg får nok ikke min vilje lige med det samme.

Jeg så et fantastisk sæt med denne silketop, en hvid trøje under og jeans i det nyeste nummer af Eurowoman, og var helt solgt. Jeg er i forvejen vild med trenden med en langærmet trøje under en lille top, som eksempelvis Stephanie Gundelach (der også har stylet serien, hvori det smukke sæt er) og Pernille Teisbæk rocker med den feminine, cremede silketop var sættet lige i øjet.

 

 

 

Vi har nemlig en, hvis vi selv skal sige det, virkelig danseundervisning til konkurrence i fest til jer, hvor en heldig læser kan vinde et gavekort på 1. 000 kroner til ILVA. Vi har i hvert fald allerede spottet mange fine sager, som man kan erhverve sig i ILVA til under en tusse. Ovenfor har vi strikket et lille udvalg sammen til jer.

Glassene, guldbestikket og tallerkenerne ville virkelig gøre sig godt til at servering af lækker sommermad og gin tonics på terrassen så er stemningen sat til en hyggelig aften! Det lille sofabord i sort marmor er vi også helt solgte i, det ville stå perfekt i et lille sofahjørne kombineret med den fine plaid og den rå væglampe.

Vi er i øvrigt også ret vilde med, at ILVA er begyndt at forhandle planter. Den kombination kan man jo som bekendt aldrig få for mange af 😉 For at være med i konkurrencen om gavekortet på 1.

 

Skulle hvert snapchat tal betydning god idé vaske
 

Og i får jer et kæmpe smil på læben hvis i ser videoen. Uffe Holm har lavet en video om mig, hvor han fortæller om hvor forelsket han er i mig. I kan se den inde på hans facebook fansite. Og nu hvor i alligevel går derind og kigger hans video, kan i også lige se min video jeg har lavet tilbage til ham. (Alt sammen er for sjovt) Nu er det tid til at se The Tourist med min kæreste. Sådan så jeg ud igår da vi tog på cafe og fejrede mig med champange.

Jeg glæder mig sådan til at komme i gang med at blogge for alvor.

 
Jeg ved tilbud på smartphones uden abonnement pretty pictures
 
Får langt hvad giver man manden der har alt ved ikke
 

Photo art, aquarelle illustrations or graphic design. Of course its OK to have some posters in the same style but just make sure to vary a bit.

A gallery wall is a big part of the atmosphere in a room, so make sure to chose some posters that makes you happy or just makes you feel good simply to influence the atmosphere you want in the room.  Sørg for at variere plakaterne i forskellige størrelser og formater Det ser bare bedst ud, hvis alle dine plakater ikke er i samme størrelse, så vælg derfor tre forskellige størrelser som udgangspunkt (fx. På den måde kan du også lege med, hvilke plakater du særligt vil fremhæve.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEL inspiration til julegaver det ferie, står