Ville ønske, fordele ved at flytte til sverige stor forskel hvor

Kan clavia nord single sustain pedal gode undskyldninger

Jamen du skal da have et billede af dig selv med tekst og firkanter ude i sidebaren Mathilde går igang med at tegne og skære skabeloner, (jeg sidder måbende og aner ikke hvad hun laver) haha og sådan gik det Im impressed.

Det viser bare at folk har hjertet på rette sted og jeg vil gerne sige tusind tak Mathilde.

Hvor min billige brugte mobiltelefoner billede som viser det
 

Jeg er jo en af dem der gerne så at jeg var helt hårfri. Men mine problemer var primært på benene og under armene, så det var det jeg valgte. Så er jeg tilbage i København efter en dejlig uge i det spanske. Igår var der egentlig ikke så meget i mig der har lyst til at komme, men flybilletten var booket, så sådan blev det. Det har været virkelig dejligt at komme lidt væk fra Dk, og bare nyde at være så langt væk.

Solen har været så god ved mig, så jeg kommer da hjem med en helvedes masse farve på kroppen og en ro i kroppen pga. Hvis det kan lade sig gøre så overvejer jeg allerede at tage afsted igen om nogle uger.

 

 
Hvis privatimport post danmark tlf leggins Woldford pels
 

Jeg har også tænkt på, at den kan varieres med mange andre smage eller tilsætte lidt chili eller hvidløg, hvis man er til det. Jeg ved ikke hvad det går ud på, men det er som om, når man er gravid, at grøntsager bare ikke sådan rigtig frister.

Det lød snakken i hvert fald på forleden, da jeg var sammen med mine gravide veninder. Jeg er dog meget opmærksom på at få grøntsager indenbords alligevel og så er det jo med at gemme dem i smoothies eller grønne juice.

De hurtige kulhydrater derimod er bare et hit, som eksempelvis brød, men jeg ved jo også godt, at brød bare ikke er særlige nærende i længden (hverken for mig eller baby). Så derfor røg jeg i køkkenet og bagte disse sunde broccoliboller, som er et godt alternativ til almindelig brød.

 

Kan danske sømandssange tekster skole til
 

Vi beslutter ikke altid, om vi FÅR de negative følelser. Vi kan nemlig desværre ikke bestemme over, hvordan andre mennesker opfører sig over for os. Men vi vælger helt selv, hvad vi GØR med de følelser, vi får. Lader vi dem styrer vores liv, hvis de er negative. Fuck det, at du har en høj IQ og er dybt begavet, når det kommer til dit arbejde eller studie. Hvis din EQ(emotionelle intelligens) er lav, og du ikke gør noget ved det, spilder du dit dyrebare liv, på at leve langt mindre lykkelig, end du faktisk kan blive.

Har du en høj EQ betyder det, at du blandt andet er i stand til at bruge dine følelser intelligent. Én ting er, at være klar over, at en bestemt måde at handle på, er dårlig for os.

 

 
Det plus size butikker københavn mere tøjet vasket
 

Hvis jeg har noget pålæg er det noget med kylling. Det kan jeg også finde på at tage på. Det er hvad jeg bare lige har liggende i køleskabet. Men det som altid ligger i mit køleskab er asparges, agurk, rød peber og avocado.

Det er bare hvad jeg lige har liggende. Udover det, så spiser jeg også hytteost.

 


 

Men efter at det gik op for mig at både Sidse Babett Knudsen og Anthony Hopkins er hovedpersoner i denne serie blev jeg lidt nysgerrig. Jeg har virkelig en ting for Sidse, jeg synes hun er den sejeste skuespillerinde vi har i Danmark. Og er uden sammenligning i liga med Mads Mikkelsen.

Anyways, min nysgerrighed gjorde at jeg lige skulle tjekke ratings på IMDB. Det er typisk sådan vi finder frem til film og serier.

 
Altså teatret brændende kærlighed kommer til
 

 

Et nyt år betyder også ny kalender (no shit sherlock), så derfor har jeg fundet nogle bud på hvordan en kalender anno 2013 kan se ud. Som I nok kan se, så er jeg mest til det simple look når det gælder kalendere, og især er jeg vild med Stendig kalenderen (3)- den måtte meget gerne flytte ind på min køkkenvæg. Hvis ikke I har lyst til at fyre mange penge efter en kalender, så kan det også gøres meget billigere ved selv at downloade en kalender til udprint.

Nogle af jer husker måske Tatianas indlæg her om den fine geometriske udprintskalender 🙂 I mit indlæg forleden dag (her), ønskede jeg hvid jul og sne er der i hvert fald kommet. Jeg håber ikke det kommer til at tø for meget, for der er altså bare ikke noget bedre end hvid jul.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ville ønske, fordele ved at flytte til sverige stor forskel hvor