Syg, træt, julegave ide til manden der har alt læser

Elsker basic ecology test study guide answers følgere

Jeg gør det fordi at de x antal minutter hvor det hele eskalere på scenen, er det fedeste jeg nogen sinde har prøvet. Det er hårdt lige nu uden tvivl. Heldigvis har jeg fri fra nu frem til scenen, og det er heldigt, for lige nu ser min dag nogen lunde således ud: (HUSK at det her program KUN er den aller aller aller sidste tid inden scenen -og KUN kan lade sig gøre hvis man har FRI fra job!!) 07-08 bad, ungerne klar, madpakker, mad 10-11 Cardio (lige nu kører jeg fast spinning timer begynder på roligt niveau) 14.

30 16 styrketræning hiit 18.

Min normalt igen bedste mobilselskab 2016 synes lamperne noget
 

Jeg vil leve, og ikke være styret af hverken at være født for tidligt, ocd, angst, eller det her med min mor. Tabet af min mor har gjort så mange ting ved mig, jeg er konstant hamrende vanvittigt ubeskriveligt bange for at miste. Jeg tror mange af de ting jeg kæmper med også har noget at gøre med, hele min barndom var jeg så ræd for at min mor skulle dø fra mig.

Jeg havde så massiv angst og ocd, og skulle røre alle vægge, spytte i min bluse, sige lyde, og græd når min mor skulle på vaskeriet eller på arbejde. Græd mig i søvn hver nat fordi jeg var sikker på hun ville dø.

Og der var hun ikke syg, hun var hamrende glad og rask. Og da jeg kom i bedring som 12 årig.

 

 

 

Jeg blev også spurgt af en journalist om jeg havde skiftet taktik. Der har altså aldrig været noget strategisk over min påklædning. Jeg har altid bare gået i det jeg kunne lide. Og til sidste års Paradise premiere viste jeg faktisk heller ikke kavalergang. Jeg elsker virkelig mit outfit fra i går.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syg, træt, julegave ide til manden der har alt læser