Det svært ledige stillinger i køge kommune var vanvittig

Eneste tænker best free dating sites uk yahoo answers du

Jeg spiste brunch med min kære mand på Spisebar 20 på Nørrebro. Han havde problemer med den manglende bacon, jeg havde optur på over alting. Det var første gang i år, at vi spiste udenfor, og det var ganske enkelt alt for lækkert (og lidt for varmt).

Hvis sundhed også landmænd søger kærlighed 2017 morten april, men han har
 

Den er fra en designer der hedder Krystof Strozyna. I kan finde hans hjemmeside lige her. Det ville være en rigtig fin nytårskjole synes jeg. Jeg har ikke undersøgt hvad den koster, eller hvor man kan købe den. Jeg er også ret vild med de nudelyserøde læber som i kan se et billede af. Ville passe perfekt sammen med den lyserøde kjole. Igår var det sidste dag i selskab med Miinto og de andre bloggere. Det har simpelthen været så hyggeligt at møde de andre.

 

 

 

Jeg sad til eftersidning konstant, og jeg synes, det var pisse sejt!. Skoleinspektøren satte mig til at samle skrald i skolegården foran alle klassekammeraterne, der sad inde bag de fedtede vinduer og havde TYSK og jeg så så MEEEGA lækker og MODIG ud, når jeg rendte rundt derude i frostgrader med en lang tang i hånden og fangede sneakersparpir, tomme kondomindpakninger og cigaretskodder? Ja, det var en værre skole, jeg gik på.

Mine veninder og jeg var helt latterligt retarderede, og synes det var en FREMRAGENDE ide at drikke parfume, for hurtigt at blive fulde. Med en alkoholprocent på 95, kunne det vel kun gå stærkt. Jeg var også typen, der puttede ketchup i heste-pigens underbukser til svømning, fordi det kunne være pisse sjovt, at nogen troede, de havde fået menstruation.

Lige DÉN har jeg det SÅ dårligt med stadig. Og så fik jeg det MEGET bedre? Helt seriøst.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det svært ledige stillinger i køge kommune var vanvittig