Mindre selvfølgelig tillykke med 50 års fødselsdagen denne weekend består

Altan dba lejebolig nordsjælland jeg gik tidligt

Der er nemlig rigtigt mange lækre muligheder til de små badeværelser, så man ikke behøver at gå på kompromis med hverken design eller funktionalitet 🙂 Indlægget er udgivet i samarbejde med Ifö. Jeg savner allerede den dejlige danske sommer, men til gengæld glæder jeg mig også altid de lækre efterårsnyheder, der begynder at poppe frem her i slutningen af sommeren.

Et af de brands, som har fanget min opmærksomhed allermest med deres efterårsnyheder er Royal Copenhagen og deres sortriflede stel.

Har nogle oversættelse dansk engelsk lige fra papirtykkelse

 

I kan læse om min Europatur HER, hvor i også kan se (eller gense) den fine film jeg fik lavet. Billedet tog jeg på jumpseat i starten af året. Jeg har virkelig nydt nogle dage fri. Det har været mere tiltrængt end jeg troede og jeg har sovet 10 timer hver nat siden jeg blev færdig.

Det vil så sige alle nætter pånær d. 25 december for der kom Michael og jeg til at drikke os fulde, og jeg endte på Crazy Daisy i glimmerkjole og gummistøvler.

 

 

 

De dage, der ikke dba lejebolig nordsjælland fulde af champagne og flotte billeder, de dage på sofaen, hvor alting sejler en smule. Jeg glider ned i favnen hos min mand uden at vække ham, mens jeg tænder for den nye sæson af Bones, der netop er kommet på Netflix.

Måske bliver denne mandag faktisk mere end bare en mandag. Og nu skal vi snart lave aftensmad. Pludselig hang fortællingen om hende jeg var engang lige der på bøjlen For efterhånden mange år siden sad jeg ved siden af min paps i Parken til en koncert med Roger Waters.

Lugten af tjald var tung omkring os, men jeg lagde ikke mærke til de skæve typer på alle måder den beskrivelse kan forstås der sad tæt på os.

Jeg var travlt optaget af at kigge med store øjne ud over det magiske teaterstykke, der udspillede sig foran mig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mindre selvfølgelig tillykke med 50 års fødselsdagen denne weekend består