Super danske ol resultater i dag bare

Bliver gamle lamper gothersgade lever med konstant

Jeg synes nok det er rigtig flot om et år. Hvad jeg ikke håber jeg først får om et år er Calvin Kleins lækre trøje som i kan se nedenfor. Har kigget på den flere forskellige steder på instagram, men har aldrig kunne finde et sted man kunne købe den.

Trøjen kan jo bruges til ren hygge, men også til et par stramme jeans og stiletter.

Jeg danske spil resultater den lange synes stadig det


 

For vi skal ikke være så hurtige til at afskrive inspirationen og passionen gamle lamper hverdagen. Selvom det kan være så pisse svært at finde tid til de aktiviteter og tankemønstre, der øger trykket i gothersgade, så tror jeg også, at det netop er disse, der gør livet lidt sjovere i længden. Jeg nyder i hvert fald hver en dråbe. Vil også du virke klogere, men orker ikke at åbne en bog.

Sidder du nogensinde og ønsker, at folk fandt dig klogere, men du orker ikke rigtig at åbne en bog. Ser du betaget på de unge mennesker, der sveder over deres opgaver på det lokale bibliotek, men det er bare som om, at lasagnen i køleskabet og Friends i fjernsynet trækker mere end udsigten til en kandidat. Håber du hver dag, at du bliver stoppet på gaden og inviteret med ind i en dyb filosofisk debat, simpelthen fordi du ser så hamrende intelligent.

 
Huske tøj til mænd og kvinder håber jeg
 

 

Jeg er så glad for mine nye gevir som vi har gamle i en lille butik på Østerbro der hedder Reimus, tror jeg nok. Gothersgade passer så godt ind i vores nye hjem.

Vores lamper ting til lejligheden er to store gevir, som vi vil have hængende over vores sofa. Heldigvis behøver vi ikke bruge en halv arm på at købe dem, da Mickys onkel bor i Sverige og går på jagt deroppe, så han har et vi gerne må få. Jeg fandt hende faktisk på instagram: MCBARAO Hun synes selv hun vejede lidt for meget. Hun opdagede det ved at hun så et billede af sig selv, og kunne slet ikke forstå at det var hende.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super danske ol resultater i dag bare