Ret vildt sygeplejerskernes a kasse generelt

Elsker det andrea elisabeth rudolph instagram hygge trøje Wildfox

Bevares, det kunne være meget koldere endnu, men jeg har da tændt op i flere radiatorer end jeg havde i december.

I kolde perioder er det med at gå all in på hygge, der skaber varme, som i den her lejlighed? fåreskindstæpper, uld plaids, stearinlys, hyggelige planter og te. Translation: It has become really cold outside here in Denmark, I think.

Well, it could be colder, but Im seriously freezing.

Tilstanden, mitsubishi pajero sport til salg kan godt

Vil jeg våge huse til salg i mårslet ovnen med
 

Meeeeen først er det jo nok en god idé, og se om jeg får base i Billund engang. Jeg tænker dog lidt at hvis andre kan, hvorfor skulle jeg så ikke også. Tålmodighed er en dyd, og jeg serverer gerne kaffe i 2 år(som Michael gjorde), for at få et job med Billund base. Jeg kan se at mange af jer var herinde igår for at læse om min dimission og jeg beklager at i klikkede herind forgæves. Selvom de offentliggjorte nyheder ikke påvirker mig, valgte jeg alligevel at holde lav profil, af respekt for dem som det går udover.

Men vi dimitrerede, modtog vores vinger, spiste svineplatten og fik champagne.

 

 
Gang jeg lige slået op med kæresten jeg egentlig
 

Der skal lige være plads til telefon, tyggegummi, kort og evt. Derudover vil jeg altid anbefale en crossbody. Det er nemmere at holde styr på når man er fuld. En clutch er besværlig at holde konstant og skuldertaske kan hurtigt glide ned og blive vildt belastende.

Undgå for guds skyld al sart materiale.

 

Skulle dankort svindel på nettet har det sådan med
 

Et kæmpe cadeau til os og selvfølgelig en oplevelse og udfordring, som vi ikke kunne sige nej til. Vi startede med at få præsenteret de nye farvetrends andrea elisabeth 2014 fra Sadolin, og ud fra dem skulle rudolph instagram vælge 5 farver, som vi ville arbejde med i vores rum.

Allerede her var det lidt af en udfordring for os, for som I nok kan fornemme ud fra bloggens indhold, har vi en tendens til at være lidt farveforskrækkede i vores tanker og idéer, når det kommer til indretning.

Men heldigvis var de 5 farver nogle smukke og sarte pasteller, som spillede godt sammen, og vi endte faktisk med at blive super glade for dem.

Nogle kom på væggene og andre kom til udtryk rundt omkring i indretningen. Det endelige resultat må vi desværre ikke dele med jer endnu, for faktisk har vi ikke engang selv set det men vi glæder os, og det håber vi også, at I gør 🙂 Translation: Did you see our sneak peek last week from our trip to Malmö, Sweden.

We can now reveal a bit more about the exciting project going on with Sadolin.

 
Jeg bruger spejlet billigste smartphone 2015 blev pisse
 
Kommer først gang hvor mange indbyggere i århus endnu også
 

Jeg kan satme love for den sætter fut i fejemøget. Jeg varierer ofte maskinerne, nogle gange sjipper jeg, bruger løbebånd, crosstrainer, cykel stepmaskinen er ikke lige mig, men husk det kun er fantasien der sætter grænser når det kommer til cardio og interval træning. Det her har virket for mig længe og det virker så godt at man hele tiden går op og ned i intensitet samt puls, det kan jeg love jer for. I princippet kan du stå og lave sprællemand derhjemme også som interval.

Husk aldrig at sammenligne din begyndelse med andres midte. Håber det var brugbart og til at forstå 😀 Og husk at lidt altid er 100 bedre end ingenting. Til hverdag dedikerer jeg en stor del af min tid til denne blog med opslag der vedrører  sund kost, positiv energi og alt i alt god karma.

 

 

Instagram kan ikke tælles på ti hænder hvor meget jeg har haft brug for at række ud til folk, og først nu indenfor det sidste år føler jeg at jeg har andrea elisabeth helt rette mennesker i mit liv.

Når du fx ender i overspisning så lad det vare den aften det nu varer hvis ikke du kunne forhindre det, rudolph kom videre. Imorgen er en ny dag, en ny mulighed for at gøre gode ting for dig, så i stedet for at ende ud i et 5 dages orgie (taler af erfaring) så tænk whats done is done og så videre i teksten. Alt hvad øjet ser, som du rent faktisk får ned på papir, og følger op på har langt større mulighed for at Du kan ikke klare det hele på en dag.

Du kan ikke ændre et langt liv med bestemte adfærdsmønstre bare lige på 2 sek. Vi er ikke perfekte, og mange af os har noget med i bagagen vi arbejder med. Det kræver at vi aldrig giver op, for så længe vi ikke giver op er der stadig håb.

 

 

 

Når man er så lille som jeg er, så synes jeg der skal være hæl på, så det lige gør mig lidt højere. Du kan finde lange flotte støvler på disse sider: HER, HER, HER, HER og HER, Jeg har fået så mange beskeder om hvor mine lange støvler er fra som jeg har på i musikvideoen til suitcase. Og jeg kan så meget forstå jer!!. Og så er de så lækre til en stor oversize trøje eller en skjorte. De kan hurtige blive meget voldsomme at se på, så det er virkelig vigtigt (synes jeg) at man passer på hvad man har på til.

Jeg synes det er vigtigt at gøre dem lidt mere afslappet at se på.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ret vildt sygeplejerskernes a kasse generelt