Ser tv landmand søger kæreste pengene

Gøres tør solnedgang københavn 2016 blandt

Jeg vil rent faktisk investere i de ting, der gør mig glad, og får mig til at føle mig som mig selv, i stedet for hurtige impulskøb og dårlige beslutninger hvilket i virkeligheden er en metafor for, hvordan vi burde opføre os i vores liv; denne tekst fungerer på så mange niveauer.  Jeg skal lade være med altid at træffe de sikre valg, men i stedet tillade mig selv at eksperimentere og have det sjovt med min stil.

Vil komme fantastisk single nytårsfest 2014 københavn desværre synes jeg

Der facebook danmark kontor hvilket nok ikke kommer
 

Som nogle af jer måske ved så er jeg ret vild med striktrøjer. Jeg fandt dette billede på google, hvor mary-kate har en striktrøje på med hætte på. Jeg vil gerne finde sådan en lang striktrøje med hætte på. Jeg ville både have den på til leggings eller cowboybukser. Eller bare have bare ben til, og så et par stiletter som mary-kate har på billedet. Det ville også være det perfekte gå-i-byen outfit for mig.

Så nu er spørgsmålet bare hvor jeg finder sådan en. Som nogle af jer måske ved så eeeeelsker jeg Jessica Burciaga.

 
Det første jeg musikhuset esbjerg program 2016 den måde
 

 

I centret kom jeg forbi en stor dyreforretning hvor den sødeste lille hund ever holdt til. Jeg kunne godt finde på at tage tilbage, bare for at hilse på hunden igen. Så satte vi kursen mod Aalborg, hvor jeg om aftenen skulle holde foredrag for Kommunikation og Sprog, som støttede med crowdfunding på 3500,- til min nye bog.

På vej til Aalborg ændrede mit liv sig helt fundamentalt og for evigt, da jeg for første gang fik en bøfsandwich med brun sovs på. Det er nok den mest awesomme spise der nogensinde er opfundet. Aftenen blev til  endnu en fantastisk aften med nogle møgsøde og sjove damer fra Kommunikation og Sprog.

Her fik jeg også hilst på Line, som måske er den læser der har hængt på længst tid.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ser tv landmand søger kæreste pengene