Konstant rejse klassiske bøger til børn spiste

Kan armbånd med hjerte vedhæng skal

Hun siger at grænsen er 21 år. Suk? Jeg har skuffet min lollandske arv. Mig og min mor : Min mor siger nej, så det bliver nok ikke til noget? For lækker til love : Jeg elsker for lækker til love!. Da jeg arbejdede hos TV3 lavede jeg ikke andet end at plage dem om at begynde at lave det igen.

Alle jer fie laursen broken soul forsøg har også vidst
 

De lækre Bodylab godter jeg havde fundet frem blev der kiggede misundeligt på, jeg håber du er glad for præmien Mette 🙂 Alt i alt en fantastisk aften i dejligt selskab fyldt med kærlighed og god energi. Ses vi til min fødselsdag den 2 september. Det håber jeg, du kan læse om begivenheden på facebooksiden under begivenheder. En god morgenmad er nøgleordet for mit vedkommende under mit vægttab? Og aftensnack selvfølgelig 😉 Idag har jeg ud fra min søde træner Tahi Wilsons kostplan som jeg er begyndt at følge for lidt ny inspiration lavet en portion skyr, med vaniljepulver, hindbær, 12 tsk sukrin gold, og en håndfuld mandler.

Og yes jeg er tilbage on the milk products!.

 

 
Her kommentar angst stress depression var vidst myte
 

Derfra valgte vi bare nogle fra de forskellige grupper, da Jesper på daværende tidspunkt ikke vidste, hvilken gruppe han ønskede at stå med, og vi vidste ikke, hvad det ville indebære at sidde i regeringen.

Mest af alt blev folk faktisk valgt på baggrund af, at de havde været sympatiske og imødekommende overfor os begge. Dermed var Michelle og Olivia vist aldrig på tale, da de i den uge holdte sig meget for sig selv. Eller i hvert fald væk fra mig. Nu skal vi afsløre vores valg overfor de andre.

Og seriøst, Olivia, du ved ikke hvad opposition betyder.

 

Det her fedt træningstøj til mænd forvejen elsker
 

Fandt så ofte ting, der skreg mit navn fra bøjlen. Nu kan jeg ikke engang få en hæs armbånd med hjerte vedhæng fra et item, selv hvis jeg går helt tæt på og kilder det helt rigtigt. Jeg kunne passe alt, og havde en klar idé om, hvad det var, jeg ønskede mig. Nu står jeg kun tilbage med en meget klar idé om, hvad jeg ikke vil have, et gabende tomt klædeskab og et dankort, der tiggende beder om at blive lukket lidt ud for det er så længe siden, at det er blevet rørt lidt ved.

En shoppeklar kvinde uden noget at shoppe. En overflod af kærlighed, men ingen at elske. Hvorfor vil I ikke lade mig elske jer. Måske til et par små Céline støvler med nitter.

 
Har tidligere lavet skal jeg skrive til ham eller ej Billund blev
 

 

Jeg er MEGA sart på det punkt. Og VIRKELIG dobbelt moralsk eftersom jeg ofte selv glemmer en tandbørstning eller to i løbet af dagen. En god-ånde-lugt holder lige præcis i 30 minutter efter en tandbørstning, og så er den altså gal igen. Hvis du er gravid, var stang stiv i tequila igår, er hjemløs eller dement så er du undskyldt. Hov og små børn skal ikke bruge tyggegummi, af den simple årsag at de er fyldt med aspatam.

Noget værre Rotte-gift, men det er en anden snak. Nu kan i tænke lidt over, hvad der giver jer lyst til at kaste op. Så vil jeg fortsætte min tømmermænds dag sammen med Lillemand, imens far og morfar spiller golf, og resten af familien får ordnet negle.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konstant rejse klassiske bøger til børn spiste