Dette outfit hvornår kommer drenge i puberteten have crush

Starter indvejningen sorte rander under øjnene lavede

Men hvis du spørger Micky, så ville svaret nok være en smule anderledes. Jeg har fundet nogle ting som ville være gode til det vejr vi går i møde. Jeg synes det er begyndt at blive køligt i min lejlighed, så jeg har fundet en perfekt sort rullekrave og jakker som er et must i det kølige vejr.

Dreaming new office-look, dansk engelsk translate Her nogen billeder
 

Største ønskerâ€brvbar; Jeg drømmer især om Y-stolen af Hans J. Wegner og meget gerne flere af dem, så jeg kunne bruge dem som spisebordsstole. Smukt og klassisk design, som hverken går på kompromis med kvalitet og komfort er selvfølgelig dyrt, men er det ikke også en investering. 😉 Sofaen fra HAY har jeg drømt om i flere år efterhånden, men har i denne omgang valgt at det må blive ved drømmen.

Når vi så engang flytter i vores eget, bliver drømmen måske til virkelighed. Og ja, de andre ting er jo også bare overskønne.

 

 

 

Der er lukket op for levering til Danmark og de øvrige skandinaviske lande, så nu er det altså endelig muligt at få fingrene i både Vee Speers smukke plakater fra kollektionen The Birthday Party (som jeg tidligere har blogget om lige her) samt de smukke fotografier af Anton Corbijn og selvfølgelig også alt det andet lækre kunst.

Jeg har allerede været inde for at bestille plakaten med den asiatiske pige med sorte vinger og Anton Corbijn plakaten med Nelson Mandela. Jeg kan slet ikke vente med at modtage dem 😀 Find dem på Fotografiska. eu her og her. Sikke et skønt vejr det er i dag og så er det næsten for grov, at jeg først viser en bolig i grålige toner og nu nogle billeder fra Broste Copenhagens lookbook AW15.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette outfit hvornår kommer drenge i puberteten have crush