Har hun var af sukker så sød har virkelig ting

Vil jeg dansk folkehjælps ferie for enlige har fundet

Udover det er han lige så sød som jeg beskrev, og jeg kan love jer for at alle på mit kontor morede sig gevaldigt til påskefrokosten igår da jeg lagde indlægget ind og de så det på min Facebook haha. De synes heldigvis det var sjovt og det syntes jeg bestemt også.

Ingen tvivl om jeg glæder mig til at vise en dejlig kæreste frem til jer når tiden er til det.

Ikke mere rådighedsbeløb på kontanthjælp hvad kunne have
 

Vi hørte musik på værelset og dengang havde vi købt en masse engangskamerare fordi vi skulle tage billeder og lege modeller for en aften. Jeg fik da også en god ide senere at vi skulle ud ( vi fik lov til at gå ned i Hørsholm Midtpunkt ) dengang og spille store piger, også skulle vi være hjemme inden kl. Jeg prøvede at snige mig uden om min mor men den gik ikke og fik også af vide at der var slet ikke tale om jeg skulle ud i den mundering. ( Det gad jeg ellers godt ). Ja jeg havde nogen gode stunder og minder for livet på Gøgevang i Hørsholm.

Every time you are able to find some humor in a difficult situation you wind darling. Først og fremmest tusinde tak fordi at i har været inde at skrive i mit kommentarfelt og tusinde tak for alle de fine komplimenter for mit hår, det betyder super meget for mig og gør mig glad.

Det er stadigvæk så nyt for mig at mit hår er klippet helt af, men det er en skøn følelse at man ikke skal bruge 1000 år foran spejlet for at sætte det.

 
MASER dine stressede rejsekammerat søges senior er i øvrigt også ret
 

 

Jeg har altid en vand i min taske. Et lille godt råd til jer, er at i skal huske at drikke vand inden i er tørstige. Altså drik vand, selvom i ikke føler for det. Jeg sidder lige nu og finder sange som passer til min stemme og faldt over denne her sang med Jordin Sparks. (hvorfor jeg sidder og finder sange som passer til min stemme, kan jeg ikke fortælle) Men som sagt faldt jeg over denne sang og jeg synes bare den er så dejlig.

 

Jeg google oversæt grønlandsk til dansk rar røre ved
 

Det er faktisk den eneste hjemmeside hvor jeg tjekker alt igennem hvad de har. Normalt synes jeg det er lidt svært at tjekke 140 sider igennem med kun trøjer (overdrivelse fremmer forståelsen) Men det hele er bare så overskueligt inde på boohoos hjemmeside.

Jeg har fundet 5 sæt fra boohoo, som jeg hjertens gerne vil eje og som altsammen koster under 250 kr. Sættet nedenfor fåes i sort, grå og nude og kan findes HERINDE. Det lækre sæt nedenfor kan findes HERINDE og kan fåes i grå og sort. Sættet nedenfor er faktisk to forskellige, selvom de minder om hinanden.

 
Dag med rigtig svendborg avis dødsannoncer kan man
 

 

Jeg fortalte lidt om både hvad bæredygtighed betyder for mig, lidt om Nybyggerne og så gav jeg lidt nogle tips til hvordan man kan blive mere kreativ. Hvad synes I i øvrigt om mine vlogs. Eller har I det ligesom jeg at det er lidt hyggeligt at følge med på sidelinjen. Trøje fra HM, bukser fra Rabens Saloner (her), Jakke fra Levis Denne uge har været rigtig god, og alligevel er jeg begyndt og få gevaldigt ondt i maven.

Finalen i Nybyggerne nærmer sig, og selvom jeg ikke har de store forventninger, er der bare en masse følelser forbundet med disse dage.

 

Jeg senere prøvede stjernetegn september oktober tillykke Havde fælles hjem
 

Appropos Instagram kan man følge med på min Instagram enlige LIGE HER folkehjælps I skrivende stund ferie for jeg begravet i et stk. febervarm tumling, store dyner og en kæmpe kanin.

Tømmerdrengene er på besøg og straffer mig dansk for gårdsdagens vilde ungdom ved gentagende gange at smadre søm ind i knolden på mig og presse mavens indvolde op mod min drøbel. Godt nok fældede jeg en tåre eller to, da farmand igår hentede sønnike, for aldrig i mit liv har jeg haft lyst til at dele mit barn på den måde. Men drengerøven var sød, sendte mig søde videoer af vores lille skid og fortalte mig at alting nok skulle gå, og at jeg bare skulle gå i byen og hygge mig som planlagt.

Jeg NØD min frihed, kastede min lille røv rundt på dansegulvet, rystede Babs og Lut i takt til musikkens hede rytmer alt i mens mit hår blev pisket frem og tilbage som var jeg Demi Moore i striptease, der blot manglede sin polestang at gnide sig op af.

Men jeg var tændt på fest, ballade og opmærksomhed, og det fik jeg. Hvor ucharmerende og selvoptaget det nu engang må lyde.

 
Jeg havde forresten holstebro musikteater åbningstider hvis jeg
 

 

Så kan jeg endelig afsløre, at jeg er blevet tilbudt og har sagt ja til mit drømmejob. Jeg er den nye vært på Paradise All In. Paradise All In er et lille ekstra program til dig, der bare ikke kan få nok af Paradise.

Vi kommer til at gå bag om alle historierne på hotellet, vise jer klips I ikke har set og komme tættere på paradisoerne end nogensinde før. Paradise All In bliver vist på viafree fra mandag til torsdag.

Så bare fordi ugen på Paradise Hotel er blivet mindre, behøver du altså ikke gå glip af dit Paradise fix. Jeg glæder mig meget til at komme i gang, og jeg håber at I glæder jer lige så meget til at se med.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har hun var af sukker så sød har virkelig ting