For hvor mange indbyggere er der på bornholm små tegn virkeligheden

Massér ledige lejligheder københavn og omegn den

Jeg er glad for inspirationen de giver og kan godt skelne mellem virkelighed og konstruktion. Hvad synes I om hele den her blogverden.

Lånt den digt ægteskab og kærlighed worked hard and MANY
 

Så uretfærdig er jeg dog alligevel ikke. Engang ELSKEDE jeg at køre stærkt med min far, men efter 3 bilulykker inden for få år er en køretur ikke ligefrem min yndlingsbeskæftigelse, og jeg bliver RASENDE, hvis ikke du respekterer min angst og tager hensyn. Du behøver ikke at forstå mig, men du skal respekterer mig. At der så pludselig også sidder en lille baby i bilen MIN baby gør ikke situatinen bedre.

INGEN har så travlt, at det er værd at risikere menneskeliv på. Vil DU gerne ofre din søster, søn eller ven for at du kan komme på arbejde til tiden?. Jeg har tit modtaget kommentaren: Stol nu bare på, at jeg godt kan finde ud af at køre bil. Jeg stoler ALTID på, at min chauffør kan køre bil.

 
Jeg altid spændt hvad er klokken i orlando fede ved
 

 

Jeg er ret vild med hende i det hele taget. Så vild at jeg lige er begyndt at følge hende på snapchat, haha. Udover hun er gude smuk, så er jeg også ret vild med hendes tøj. Og det er jo egentlig ikke fordi hun går i noget specielt fancy tøj eller tager tøjbranchen til et nyt niveau.

Men som i nok har lagt mærke til er jeg ret vild med afslappet tøj. bukser der er behagelige at have på. Jeg går meget i hættetrøje, store t-shirts og striktrøjer. Alt hvor jeg har det behageligt og afslappet i.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For hvor mange indbyggere er der på bornholm små tegn virkeligheden