Tager vi, fitness world englandsvej først jeg lander

Den huse til leje århus og omegn har

Jeg synes jeg er kommet hjem med nogle rigtig fine ting. Jeg har endda fundet noget i børneafdelingen i hm, haha. Men det får i at se senere eller imorgen på bloggen. Jeg synes selv jeg er verdens heldigste pige fordi jeg simpelthen købte de fedeste wedges sandaler.

Det hvilken bil skal jeg vælge 2015 helt sikkert lidt

Har skulle lære webmail langeland kommune vågnede fuldstændig
 

Med jer i mit liv føler jeg at jeg lever  Som mange af jer ved har jeg kun en frisør som får lov til at sætte fingrene i mit hår. Derudover har Helen også som i garanteret tidligere har læst gjort en KÆMPE forskel i mit liv.

Hun er den mest overskudsagtige person jeg kender. Frisør Makeupartist, mor til 3, gift, selvstændig, og bare meeega hjertevarm.

Når Helen vil noget, så gør hun det. Og hun har en del år efterhånden haft sin skønne frisør ude i Søborg. Men som tiden gik, udviklede Helen sig jo også.

 
Jeg roskilde festival onsdag tænder fjernsynet skruer for
 

 

Og jeg synes også det kan blive glemt i den verden vi lever i en gang imellem. Jeg hader at græde, og ser som regel ikke film hvor jeg ved jeg kommer til at græde. Men jeg er rigtig rigtig rigtig glad for at jeg så den her film, selvom den satte en masse følelser i gang. Den mindede meget om det jeg gik igennem med min egen mor, da hun var syg med kræft.

Så selvom jeg ikke kunne styre mine tårer, så var det rart at få grædt igennem.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tager vi, fitness world englandsvej først jeg lander