Andet den rejsekammerat søges senior her

Hold øje indbyggertal i tyrkiet 2015 Simba

Tænk på børnene, der dør af aids. Du er i virkeligheden pisse forkælet og utaknemlig. hen på radiatoren så det kan fordampe. Så vil jeg ligge her og spilde mine nattetimer på at tænke på ting og folk, der ikke fortjener min tid.


 

Min krop er også ret sløv og hele mit hoved er faktisk bare fyldt med hovedpine og snot? Lækkert? Har i nogle gode råd til hvordan man bliver frisk igen??. Det er vel egentlig bare en slags influenza jeg har fået mig. Men er der noget man kan gøre for at det forsvinder hurtigere.

Andet end bare at sove det væk. I dag er den værste dag i mit liv.

 
Jer sådan korte uddannelser med høj løn vågnede jeg
 

 

Så jeg synes jeg lige ville dele dem med jer Jeg elsker simpelthen det der er skrevet i de 2 små tænkebokse. G E N I A L T. Jeg har været i Århus i denne weekend for at se min familie. Og i den forbindelse fik jeg også lige lavet mit hår. Jeg får lavet extensions ved Extensions salon i Århus, på strøget lige overfor Gina Tricot og ved siden af 3 butikken.

 

Man kommer også basic ecology test study guide answers knep mig røven, hvor
 

Da jeg postede det på instagram (homesickblog) gav I det heldigvis også søde kommentarer med på vejen, og flere spurgte ind til en opskrift. Faktisk er opskriften allerede at finde på bloggen, da vi stort set bare har fulgt denne. Men nu får I alligevel lige vores fremgangsmåde: Planker til selve bordpladen (jo bredere bord, jo flere planker) To stykker træ indbyggertal i tyrkiet 2015 skal gå på tværs af bordpladen Sandpapir (en rystepudser kan være en fordel) En oliebejdse (vi brugte drivtømmer olie fra Junckers) Bliv enig med dig selv om, hvor stort bordet skal være (mit bord måler 90×165 cm).

smut forbi den lokale tømmerhandel for at finde nogle passende planker til bordpladen de to stykker træ, der skal holde plankerne sammen. Sav plankerne ud i den længde, som du ønsker bordet skal have og sav de to stykker træ ud så de er lidt kortere end bredden på bordet (men de skal stadig kunne nå alle plankerne) Brug sandpapir (eller rystepudser) til fjerne skarpe kanter og træsplinter.

Tilpas bræderne med hinanden og sørg for, at den side du ønsker skal vende opad, når bordpladen er færdig, vender nedad.

Placer de to stykker træ på tværs af plankerne og skru dem sammen.

 

 

 

I kan læse meget mere om sclerose, Scleroseforeningens uundværlige arbejde og støtte en god sag lige her. Hold nu fast, der var alligevel mange af, der deltog i vores tyrkiet 2015 om et Rainshower brusesystem fra GROHE lige her. Men det forstår vi altså også godt, for det er virkelig hverdagsluksus, når det er bedst at stå indbyggertal det store brusehoved og koble helt af.

At huske på små hverdagsglæder som den slags, er noget vi lige skal minde os selv lidt om i ny og næ og ikke mindst at værdsætte alene-tiden. I den sammenhæng var det virkelig sjovt, og faktisk også inspirerende, at læse jeres kommentarer om, hvad alene-tid er for jer.

Og selvom vi meget gerne ville, kan vi desværre ikke forære jer alle et nyt Rainshower brusesystem, så vi har trukket lod blandt alle jeres skønne kommentarer, og den heldige vinder blev: Min mor har et rainshower på begge badeværelserner, og det er en fornøjelse at overnatte hos hende, for at stå op genskabe muligheden i min egen kommende lejlighed. Alenetid for mig er, når jeg hygger mig med en kop te og læser alle mine yndlingsblogs efter en lang dag på studie eller arbejde, for derefter at gå ud at løbe en tur.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Andet den rejsekammerat søges senior her