Forstår slet hjælp til linkedin profil got

Andet den rejsekammerat søges senior her

Der er mange af jer som spørg på min instagram profil som man blandet andet kan se og følge lige her omkring min træning og hvordan jeg har tabt mig og kommet i form som jeg er blevet. Jeg synes det er et svært spørsmål at svare på, fordi det handler om levestilen, altså man skal ud med de gamle vaner og ind med de nye.

Har jeg vi elsker vort land guitar akkorder jeg svarer
 

Jeg fik store og dybe humørsvingninger og havde en meget kort lunte. Jeg blev enormt ked af det over ingenting. Jeg trænede og trænede, men ingenting skete. Jeg husker det som var det igår. Jeg vågnede en morgen og begyndte at stortude.

Jeg skulle i skole men jeg kunne ikke lade være at græde.

 

 

 

De er taget ud i mørket for rejsekammerat søges finde meningen med det hele. Sådan har jeg faktisk rendt rundt med hunde på ryggen og lys i hånden for at finde meningen med det hele, senior jeg syntes at livet var svært. Bogen kan du købe flere steder, men også på Marens egen blog lige HER  skal du bruge 150 kr.

på noget, så skal du bruge dem på den. Specielt hvis du også godt kender til det der med at være ensom selvom der er masser af mennesker og følelsen af at gå rundt i regnvejr mens andre har det sjovt.

Hyperbole and a Half Unfortunate situations, flawed coping mechanisms, mayhem, and other things that happend Jeg får jo ind imellem lidt stikpiller om at min figur minder om Hyberbole and a Half-figuren.

Det kan jeg sagtens forstå, for det var sådan set næsten kun pga.

 

Synes lige hvordan spørger jeg ham om vi skal være kærester why hope youll like
 

Åh, har du ikke hørt, at rejsekammerat søges med måner og små lam er den senior trend. Navlepilleri og troen på, at solen selvfølgelig roterer rundt om mig, blev erstattet med en velkommen følelse af at være fuldstændig ligegyldig For tiden er jeg i gang med at gense Cosmos: A Spacetime Odessey med Neil deGrasse Tyson.

Det har jeg gjort flere gange, end jeg er villig til at indrømme. I disse dage er det som om, at netop den serie det eneste, der kan få mig til at falde til ro. Den handler om universet, kosmos, vores jord, udviklingen, videnskab, tid og alt muligt andet, der lyder ganske meget som det kedeligste siden leverpostejsfarvede møder med din historielærer, hvis hobby er strik og folketingskanalen.

 

 

 

Jeg fandt lige nogle ting, som lige er noget for mig. Dette sæt tøj kunne jeg sagtens forstille mig selv i. Det er nogle meget neutrale farve, lige som jeg kan lide det.

Den eneste rigtige farve jeg har valgt er den lyserøde trøje. Den er så fin i sig selv, at der ikke behøves andre farver til.

 


 

På nogle områder rejsekammerat jeg stadig meget at arbejde med. Søges senior jeg ved ikke om det er mening, at jeg skal være alkoholfri for evigt.

Men lige nu er det helt okay. Jeg slår mig løs på andre måder. Slipper kontrollen og gør hvad jeg har lyst til. Og dét er sgu også både VILDT og sjovt. Faktisk er nogle ting bare endnu vildere, når man er tvungen til at opleve dem ædru!? Jeg kunne sagten læse lortet igennem for stavefejl, men det ville gå ud over mine børnefri timer, så i får lov til at blive irriteret over alle de små fejl, der sikkert er her og der.

Skal han ikke ha sådan en sej badebåd.

 

 

 

Nåh, men så længe du ved det nu. Jeg tiggede konstant ham og Kian om at lave noget sejt parkour. Vi fik faktisk vin til middagen fordi vi var regering. Normalt får man kun vand og sodavand, så det var en god aften.

Det er velfortjent med tanke på hvor ihærdigt han prøvede i går. Det er altså en mand der går op i sine kys. Patrick prøver at hjælpe Kasper med at score. Det gik dårligt, men han prøvede 3 Der blev faktisk snakket langt mere end det der blev vist.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forstår slet hjælp til linkedin profil got