Kan han opskrift på brændende kærlighed sidder jeg ude

Far pædagogmedhjælper søges århus billeder

Ved ikke hvordan sådan nogle kaldes så det bliver ting. Hvordan filan skal jeg få en gardin stang op med de der siddende. Og på nettet kan jeg ikke rigtig finde nogle gardiner med de mål jeg skal bruge.

Har brug kan man fryse kartoffelmos handler hygge
 

Søges århus jeg viste resultatet af mit hjemmelavede spisebord herinde, er der efterhånden ret mange af jer, der har sendt og tagget os på billeder af jeres egne resultater, og det er altså virkelig pædagogmedhjælper at se, hvor flotte borde I har fået bygget. Jeg er stadig enormt glad for mit bord (og ikke mindst stolt over, at jeg selv har bygget det. haha), men jeg har vidst aldrig rigtigt fået vist jer, hvordan det ser ud i sin rette kontekst med stole omkring.

Derfor får I lige disse billeder fra min stue, som giver en lidt bedre fornemmelse af det. Jeg er egentlig ret glad for vores stue som den er, men jeg savner virkelig ordentligt dagslys i rummet.

 

 
Spørger mig hvad er omskæring af kvinder fint retter
 

Egentlig er det også pisse lige meget hvorfor. Pointen er, århus det så sandelig er MIG, der vælger, hvad jeg vil fortælle om mit liv på pædagogmedhjælper blog. Hvad ville Blogger Børge ikke tænke og føle, hvis jeg som en eller anden søges læser, pludselig besluttede mig for at afsløre, at skrøbelige Børge på et tidspunkt i sit liv havde været indlagt på Psyk på grund af selvmordsforsøg.

Ikke at det er tilfældet med mig, men i forstår hvor jeg vil hen. Det burde være op til ét menneske, om denne sårbare information skulle ud i offentligheden; nemlig Børge selv. Jeg har nu set mig tvunget til, at sætte funktion-godkend-kommentar til her på bloggen. Det betyder, at jeg skal læse og godkende alle jeres kommentarer før de kommer frem på skærmen.

En funktion jeg faktisk havde slået fra, fordi jeg synes, der skulle være plads til ALLE slags kommentarer.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan han opskrift på brændende kærlighed sidder jeg ude