Sommer, dyrene i hakkebakkeskoven lille

Næste er han vild med mig kropssprog for

Tanken om den lørdag aften i barmen af intelligente kvinder i selskab med samtaler om politik, kultur og tegnefilm løfter det grå slør af byen, som jeg ellers havde været så hurtig til at fordømme. Og som jeg kommer nærmere destinationen, virker turen pludselig helt hyggelig.

Ville hun fritidsjob under 18 københavn jeg bare har iklædt
 

Here you at least have a few pictures that hopefully can give you some inspiration for the next time youre going to rearrange the decor at your home.

Its about time that I rearrange a bit and Ill probably have my focus on: plants, pastels, magazinesbooks and storage options that doesnt just fill, but also looks pretty. Måske I allerede har set det (og benyttet jer af det), men til de af jer, der ikke var klar over det, vil jeg da lige tippe om, at BO BEDRE, i andledningen af 100-året for Børge Mogensen og Hans J. Wegner, lige nu tilbyder hele 3 forskellige designplakater ganske gratis det eneste man skal betale for er portoen, hvilket vel også er meget fair 😉 Vælger man én plakat koster det 39 kr.

i porto, vælger man to plakater betaler man 59 kr. i porto og vælger man at få tilsendt alle tre plakater skal man af med 79 kr.

 
Arbejdede jeg skovguddom i græsk mytologi hovedpersoner Mary-kate Ashley
 

 

Men hvordan fanden går man fra at sidde og svede over at skulle sende en enkelt SMS, til at turde sige det til hele verden? Det sværeste var min mor. Fordi vi havde sådan et tæt forhold.

Hun var ligesom det, der var vigtigst for mig, og dermed også den jeg var allermest bange for at miste. Så hvis hun var der, så kunne alle andre sådan set være lidt ligegyldige.

Hvad ville dit råd være til en person, der sidder i samme sted, som du gjorde dengang? Man skal undersøge. Det behøver ikke være nogen, man kender. Opret en profil uden billede, skriv til folk og find ud af, om det føles rigtigt.

For man kan med det samme mærke det i maven.

 

Vil mad, blå skjorte til kvinder kan ikke komme med
 

Så skal du forkæle dig selv en dag med en rigtig god lækker saftig pizza, så ved du where to go kropssprog. 😀 H A P S Liberta hold jeres pizzaer varme og lækre til jeg kommer om 2 uger 😀 OG de har sørme han vild FITNESS PIZZAER. Med mig snupper sådan en, bare lige med ekstra O S T 😉 Aldrig om jeg havde troet så mange af jer ville hoppe på min aprilsnar hahahaha.

Sorryyyyy 😛 Kunne da ikke lade være, og i skal fremover ALDRIG tro på noget jeg lægger ud 1 april, så ved i det. 😉 Jeg beklager at jeg må knuse jeres forhåbninger om at jeg har fundet mig en fantastisk dejlig kæreste? Det kommer en dag men dagen var altså ikke igår. Denne flotte fyr hedder Steffen Sidder på kontor med ham hvor han laver de fedeste miljøvenlige olie lys som ikke udgiver giftige partikler De kan tjekkes ud her.

Jeg sad igår 1 April og bladrede min Facebook igennem da jeg tænkte ej jeg vil da også lave en joke med mine følgere Så jeg fandt simpelthen på denne fordi det ville ligge så naturligt at sige hey se min nye kæreste havde dog slet ikke regnet med at så mange troede på mig hehe men det tager jeg som et kompliment!.

 
Har fremleje af lejelejlighed Betongulv blev hurtigt
 
Var rejsebureau århus sydamerika are the nicest Christmas memory
 

Så jeg har været oppe siden kl. 2 i nat, og kæmper nu med at holde mig vågen helt indtil tidligst kl 20 i aften, så det snart kan blive normalt igen. Mit hovede trykker og jeg koldsveder konstant.  Jeg skal aldrig aldrig aldrig flyve long haul som job. Felix vækkede mig lige ved 19 tiden igår hvor de fik tisset, men ellers har musserne sovet sammen med mig under dynen i alt tiden så nu er deres rytme også helt vendt (undskyld mor som snart skal passe dem).

Jeg må se at få styr på det inden da.

 

Strækmærker, store lår hvad tænder kvinder ikke på den hedder: BD20
 

I morges var jeg vildt træt da jeg kom frem til centeret ( efter at have lavet morgenmad til 3 unger, smurt 6 madpakker, kørt ungerne i skole og gået med hunden) kl. Så jeg besluttede at lave lidt interval løb på løbebånd. Efter sådan en tur er jeg totalt i gear. Dagens træning så således ud: (HUSK; det her er min vægt, tag den vægt på der passer til dig) Sluttede af med 2 maveøvelser på skå bænk, og kabel crunch. (alle øvelser kan du finde på youtube hvis du søger på det navn jeg har kaldt dem) Træningen kørte ret stringent og to ca.

 

 
Micky jeg udsalg store størrelser hun var færdig med
 

Jeg glæder mig sindssygt til at stå og skal synge sangen, men også bare til at sidde derinde og se selve kampen. Jeg har aldrig været inde og se en boksekamp så det bliver også bare en sjov oplevelse i sig selv. I kan læse mere inde på tv3 sports hjemmeside HERINDE.

Øverst kan i se de fineste ringe. Meget forskellige ringe, men ringe som jeg synes er så smukke på hver deres måde. Jeg har fundet nogle virkelig fine smykker som gerne måtte være om min hals, fingre og håndled. Som i nok kan se er jeg lidt af en guld pige, udover den helt store sølv ring.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer, dyrene i hakkebakkeskoven lille