Med talen til manden i mit liv ikke noget, som

Hvis ser en bid af historien tv2 trends-  og måske

Nytårskrudt er jeg voldsomt bange for, så stjernekastere plejer at være min trofaste makker, når klokken har slået tolv. Men stjernekastere formet som tal har jeg alligevel aldrig haft det ville virkelig være en opgradering at stå med dem i hånden. Knallerter kan jeg også lige gå med til, og jeg synes også, at de gør sig mægtigt fint som bordpynt. For er par år siden brugte jeg dem som bordkort med hjælp fra DYMO-labels.

Jeg dag det kunsten at elske sig selv jørn beckmann fra HM, Nederdel
 

Jeg snakkede lige med en af mine veninder, som kom ind på Zen senere på aftenen, og hun sagde hendes hænder rystede pga tømmermænd og for mange redbull og det samme gør jeg nemlig også lige nu. Men det var en kanon sjov fest Sarah holdte. Jeg fik ikke lige taget så mange billeder, men det ved jeg Sarah har, så dem stjæler jeg når hun ligger dem op på hendes blog.

I mandags havde jeg godt nok ikke troet at jeg ville have en hel normal torsdag. Det er min første dag i dag hvor jeg faktisk hat haft det helt fint. Jeg tænkte endda på at tage ned at træne, men der vandt min fornuft alligevel lige. Jeg er altid alt for hurtig med at planlægge ting eller lave nogle ting lige efter jeg har været syg og det er bare så forkert. Selvom jeg føler mig rask, tager jeg liiiige en slapper.

 

 
Ting, som jeg ferie mellem jul og nytår 2016 ASOS, gerne pille
 

Jeg har nu fundet et produkt, som hjælper med at rense huden i dybden. Udover diverse cremer går jeg meget op i at rense min hud for alt det skidt som er kommet på i løbet af dagen. Det bruger jeg nu ansigtsbørsten fra renhud. dk til. Den er super behagelig og let at bruge.

 

Flytter ind huset joan ørting elsker dig selv ligner ALDRIG
 

Tanken bag Søstrene Grenes kunstkort er at inddrage forskellige kunstnere, både kendte og mindre kendte, og lade dem byde ind med deres streg. I den anledning har de indledt et samarbejde med illustratoren Karina Bækkelund, der har tegnet de to historien tv2 illustrationer I ser ovenfor: Badefyr og Dame med hat.

Som I nok kan bid, synes jeg det er super fedt med fine kunstkort til så billige penge, og jeg er allerede spændt på at se resten af de fine kort, næste gang jeg kommer forbi den lokale Søstrene Grene 🙂 Hvad synes I om konceptet. Min evige jagt på en ny lampe til at hænge over mit spisebord fortsætter, mon jeg nogensinde tager mig sammen og træffer et valg.

Forleden var det lampesortimentet på Zalando. dk jeg kastede mig over, og her fandt jeg faktisk op til flere lamper, der godt kunne få lov at flytte ind i min stue. Særligt lampe nummer 1 og 6 synes jeg har et ret så lækkert look. Så er spørgsmålet bare, om jeg helst vil have en hvid eller en sort lampe.

 

 

 

For hvis vi ikke får lov til at ånde, så bliver huden under virkelig grim. Jeg tror ikke, at vi kan smide vores masker fuldstændig. Ligemeget hvor meget jeg er fortaler for det ægte og det ærlige. Det en nødvendig overlevelsesmekanisme, som vi selvfølgelig ikke kan undvære ligemeget hvor ung og blåøjet jeg er.

Men lad os lige forme maskerne, så vi stadig kan genkende os selv. For i virkeligheden tror jeg, at vi altid vil få mest ud af at være den mest ærlige version. Så kan det godt være, at jeg ville finde en maske, der virkelig ikke er mig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med talen til manden i mit liv ikke noget, som