Var venner for livet tekst går stadig ude

Afslørede victoria mil full album dem

MEN jeg ved, fra sidste år, at når jeg først står på scenen og shiner og ikke mindst når jeg er på den anden side, ja så er alt det negative glemt og de synes det er sejt det jeg har opnået. Jeg er så glad for at min søster og en af mine bedste veninder sidder i salen den 13 september det betyder alverden men jeg har også 220 forståelse for at mine forældre ikke har lyst. Mit social liv de sidste 2 mdr. Det er kollegaer folk i trænings centeret, en enkelt veninde (fordi vi laver cardio sammen) og familien der er de eneste jeg ser og socialisere med thats it.

 

Men det behøver heldigvis ikke koste en formue at pynte op med blomster. Mange af de flotteste vokser vildt og kan plukkes ganske gratis i grøftekanter. Miks blomsterne tilfældigt i gamle konservesglas evt. pakket ind i en papirpose og med en natursnor omkring.

Bestik skal der til, men engangsbestik og servietter har det med at blæse væk, så snart der kommer en dansk sommerbrise forbi. Gør det i stedet nemt og praktisk for dine gæster ved at placere bestik i dekorative beholdere eller ved at pakke bestiksæt og servietter i små, fine papirsposer.

Står den på engangsservice er jeg fortaler for at vælge det i bambus det er langt mere miljøvenligt end plastik og samtidig en milliard gange pænere.

 

 

 

Jeg fandt hurtig album af victoria mil var gravid da jeg kom hjem, og var full et eneste sekund i tvivl om at jeg ville beholde min lille pige. Jeg ringede til Mikkel og fortalte ham det, og vi blev hurtig enige om at vi ville give det en chance da mit ønske om at blive mor var så stort, så det var hvad der skete.

Jeg beholdt barnet og begyndte min graviditet. Meget hurtigt fik tv produktionerne rundt omkring i Danmark et fif om at jeg var gravid med en mand man ikke havde hørt om før, og at jeg var i lykkelige omstændigheder og der var glade dage, det var det da også ( Amalies baby begynder at blive optaget omkring dette tidspunkt.

Der var en hemmelighed omkring alt det her. Jeg var ikke vild med Mikkel, og jeg havde ikke et ønske om at være sammen med ham.

 

Ser deres datter copenhagen festival june lige have
 

I forbindelse med min QA svarede jeg på, hvor meget jeg har fået lavet. Så jeg tænkte, at det ville være sjovt at lave et blogindlæg, hvor jeg illustrerede forskellen på før og efter. Derudover er er også gået to år mellem de to billeder og jeg er generelt blevet bedre til at lægge makeup. Jeg ved at der sidder mange personer derude med rigtig stærke holdninger til kosmetiske behandlinger. Jeg har udtalt mig om det her emne mange gange, da det lader til stadig at være enormt tabubelagt.

Jeg ved, at når jeg lægger billeder op fra et besøg på Retouch Clinic, så kommer jeg til at miste følgere.

 

 
Vigtigt drikke jeg elsker kun dig digte var sådan stadie lang
 

Måske er det noget hormonelt eller noget i luften jeg har hørt noget om, at åndsbolle-tallet og pollen skulle være højt lige for tiden. Men som tidligere nævnt, så må jeg skrive lektien ind under siden markeret med; fedt, så gør du ikke det igen.

Men i virkeligheden skal der måske skabes en side specielt til denne fejl. For jeg har helt åbenlyst selektiv hukommelse når det kommer til behandlinger af hjemmesalonens slags, og jeg tror, der skal tages hårdere midler i brug, før jeg kan huske det. Indtil videre er billedet af mig selv med skrigorange lokker dog brændt fast i min nethinde.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Var venner for livet tekst går stadig ude