Dem fm radiokanaler frekvenser elsker

Think the familien i middelalderen nogen

Minde mig selv om magten og vigtigst af alt vælge at bruge den til noget godt. Jeg vil forsøge at skabe et fællesskab, hvor vi løfter hinanden op, i stedet for at rive hinanden ned.

 

For så ender man enten fladt på ansigtet eller stående helt stille i frygten for at falde. Som familien i middelalderen sad der, føltes det som om, at jeg ikke rigtig kunne bevæge mig med den samme frihed som før.

Jeg blev bange for at løbe fremad, fordi mine forventninger til mig selv var tusinde gange højere end før. Bundet af mine hæle og mine forventninger til mig selv. Pludselig følte jeg, at jeg ikke kunne levere noget i frygt for, at det ikke var fuldstændig perfekt.

 

 

 

Det handler i stedet om, hvad jeg laver til dagligt, når jeg ikke familien i middelalderen på Barsel. Jeg har før skrevet et indlæg om, hvem jeg er. Nu vil jeg uddybe et par af punkterne en smule. Jeg har en Bachelor i Dramaturgi fra Aarhus Universitet. Hvad er Dramaturgi, og hvad laver man på en sådan uddanelse. Det er der flere af jer, der har spurgt om. I det første lange stykke tid følte jeg mig totalt malplaceret blandt de mange flippede teaterfreaks.

Aalborg-pigen med basarmen skulle pludselig begå sig blandt kultiverede borgere, der havde styr på deres Stanislavsky og Strindberg.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dem fm radiokanaler frekvenser elsker