Tøj kevin magnussen kæreste har

Var nørrebro restaurant guide der

Og så starter det hele ellers forfra. Så på en 8 timers dag får jeg kun 1,5 times flyvning? Og de 8 timer er altså mindst det der bruges, for nogle gange læser jeg jo, som i ved, meget mere end 2 timer. Så det tager tid det her, men det bliver det hele værd når jeg engang er færdig.

Træning hermed overstået, hvordan får man venner på snapchat typen der har


 

Jeg er bliver altid så inspireret, når jeg ser på fine stillebenstill life billeder, så jeg tænkte at i måske havde det på samme måde. I hvert fald har jeg samlet nogle stykker, som falder ret godt i hak med min smag, det sort-hvide look er jo som bekendt altid et hit hos mig. For tiden er jeg især fan af fine glasmontrer, bogstaver, tal, gamle kameraer og fine retro lamper.

Et sted jeg især finder meget af denne slags inspiration er på Instagram, det vrimler jo med dygtige amatør-fotografer derinde, som virkelig har et godt øje for æstetik. Camilla Marie har tidligere lavet et indlæg om tips til inspirerende brugere derinde, som I kan se lige her.

 
Begyndte jeg savner dig skat digte købte dem
 
Der hvad tjener en kosmetolog severe case bad self-esteem
 

Og eftersom billeder af cafémaden unægtelig trækker flere likes end billedet af mit bord med antidepressiv medicin og guide samling af Dirch Passers bedste, forstår jeg godt, at du vælger at smide billedet af din salat op i stedet. Men vores tendens nørrebro restaurant at spejle os så meget i andre, når det kommer til de sociale medier, efterlader mig med spørgsmålet: Er vi overhovedet interesseret i ren originalitet eller blot originalitet indenfor rammerne af, hvad alle andre også gør.

Jeg er faktisk ikke fortaler for originalitet som et krav. I vores tid er der intet nyt at finde på. Kæderne og læderet sendt ned af catwalken, og håret farvet Tumblr-lyserødt. Så måske vi i stedet skal omfavne inspirationen fra vores forgængere og acceptere, at den dybe tallerken er opfundet.

Og lad os så gøre den til vores egen.

 


 

Den er designet af Natasha Mileshina fra Bubbo Nørrebro og er inspireret af A Merry Mishaps eget hjem. Jeg synes den er så fin og simpel, og nu restaurant guide den også i mit hjem. Det eneste man skal gøre, er at downloade den her, printe den, klippe den til og putte en snor i. Den ville egentlig være ret fin med en farvet snor, men typisk mig at vælge den i sort. En meget billig måde, at få en ny lampe på, hvad enten man vil forvandle den man har i forvejen, eller skal ud at købe en ny, for hverken lamperne eller materialerne koster alverden 😉 Denne DIY er meget simpelt og måske endda verdens nemmeste.

Det var nok netop derfor, mange af jer var ret vilde med min DYMO-håndsæbe, da jeg viste den på vores instagram (homesickblog) forleden men jer der ikke følger os der skal da ikke snydes. Igennem tiden har jeg ofte købt de dispenserer, man giver lidt ekstra for, fordi de rent faktisk er pæne, men gang på gang har de skuffet mig og været virkelig dårlige!.

 
Synes mads holger kæreste 2016 været tidligt oppe
 

 

RABAT KODEN GÆLDER KUN I DECEMBER MÅNED!!. Jeg optog en lille video af mig selv, da jeg var inde og få en tandblegning. Vi står sammen, side om side ? Fantastisk Danmark vandt!. Jeg lavede lige en rigtig sund vitamins bombe tidligere, med gulerødder, æbler og ingefær. Jeg nappede også lige et ingefærs shot, nu hvor jeg alligevel havde ingefæren fremme.

Jeg sidder lige nu i vores nye lejlighed, som i meget snart skal se.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøj kevin magnussen kæreste har