Kan tilbud på rejser i februar den måtte

Min romantisk aften i kongens have vel

ADFen er ekstrem følsom overfor torden, og kommer der f. eks. et lyn til højre for flyet, vil nålen pege mod lynet når det sker, i stedet for mod stationen.

Kursus danske kærlighedssange til ham Pro Pre-Workout Powder er udviklet
 

Jordfarver er ikke just spændende i sig selv. I hvert fald ikke, hvis man spørger mig, men det er jo forskelligt fra person til person. Kombinationen af de forskellige nuancer, synes jeg til gengæld er ret så fin, og det er den her bolig vist et levende bevis på. 🙂 Jeg er i hvert fald på. Jeg synes endda, at den army-farvede væg i soveværelset er overdrevet fed og en cool kontrast til de andre jordfarver, der er mere afdæmpede. Dét at alle de fine farve-nuancer er kombineret med naturlige materialevalg samt omfanget af flotte, grønne planter, gør at naturen virkelig bliver budt indenfor.

Translation: Earthen colors are not really exciting by themselves.

 

 

 

Hvis nogen spørger, har vi selvfølgelig ikke brugt over en time på at tage et (over)redigeret selfie og hashtagget det med wokeuplikethis.  Vi har under ingen omstændigheder slikket skålen med kagedej ren for derefter at takke nej til nummer to stykke kage, fordi jeg er på kur.

 Det er fuldstændig åndssvagt at tro, at vi nogensinde kunne finde på at danse nøgne rundt til Beyoncé for åbne gardiner. Og jeg vil under ingen omstændigheder høre på beskyldninger om, at jeg kunne finde på at være jaloux.

I kategorien det absolut mest ucharmerende finder vi sokker i sandaler, personer uden situationsfornemmelse og jalousi.

Men som jeg sad og lyttede til mine dygtige, dygtige medstuderendes podcast omkring jalousi, var jeg efterladt med spørgsmålet: Skal vi skamme os over vores jalousi.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan tilbud på rejser i februar den måtte